Чартърни Полети от Варна и Бургас до Залцбург, Австрия | Ди Ес Турс

29
664
Добави коментар
DSTours
DSTours

Залцбург е новата дестинация с директен полет от Варна и Бургас за лято 2018  

 

 

Залцбург е известен като „градът на Моцарт“ и е сред предпочитаните дестинации за екскурзия в Европа от много българи. Австрийският град е истински музей на барока под открито небе. Разходете се из улиците и площадите на стария град, които и днес изглеждат така, както са изглеждали през епохата на Моцарт.

Аристократичния град предлага голямо разнообразие от културно – исторически, архитектурни и природни забележителности. Най – известните от тях, с които ви съветваме да започнете са: Замъците „Мирабел“ и „Хелбрун“, крепостта „Хоензалцбург“ (най- голямото запазено историческо укрепление в Централна Европа, разположен на хълм над града, от където се разкрива живописна панорамна гледка), Катедралата, Залцбургският музей, родната къща на Моцарт, площад „Моцарт“ с паметника на великия композитор. 

Ако решиет да посетите Залцбург, препоръчваме ви да го направите през летните месеци, когато температурите са най- подходящи, имайки предвид близостта с Алпите и влиянието им върху климата в района. Освен това можете да се възползвате от удобството на директните чартърни полети от летище Варна и летище Бурагс до Залцбург, които се изпълняват само през летния сезон.

Полетите Варна – Залцбург и Залцбург – Варна стартират на 01.06 и ще бъдат всеки петък. Бургас – Залцбург и Залцбург – Бургас ще се изпълняват от средата на май до края на лятото. Промоционалните цени започват от 90 евро за еднопосочно пътуване, като за различните дати цените са различни. Актуална информация за дати, часове на полетите, свободни места и цени ще получите от офисите на Ди Ес Турс във Варна и Бургас. При нас можете да закупите още самолетни билети за чартърни полети до други градове в Австрия: Виена, Грац, Линц.

Директните чартърни полети са все по- търсени и предпочитани от нашите клиенти от Варна,  Бургас и околностите, заради удобството да се пътува без прекачване и чакане по други летища. Цените на чартърите са крайни и включват всички такси, както и багаж – ръчен и чекиран куфар. Ние можем да ви предложим чартърни самолетни билети до повечето големи градове в Германия, Австрия, Швейцария, Чехия и други дестинации в Европа.

Традиционно голямия интерес към България от страна на туристи от тези държави налага необходимостта от директни полети, които да ги свързват с морските ни курорти. Чартърните полети се оперират от различни туроператори, които изпращат туристи по българското Черномерие и заради това се изпълняват само през летния туристически сезон. Освен за чуждестранните туристи, полетите през лятото са удобни и за много българи, тъй като съвпадат с активния отпускарски сезон, когато се пътува най- често.

 

За повече информация и резервация на самолетни билети по чартърните полети от Варна и Бургас, свържете се с Ди Ес Турс! 

 

 

 

 

 

 

Полезни връзки:

Почивки | Екскурзии |  Екзотика | Самолетни билети | Чартъри Германия | Хотели | Други услуги