Betfair залози на дартс! 18.05.2018г.

1
262
Добави коментар

Betfair залози на дартс! Колкото и изненадващо да ви се струва, играта с “игличките и игленика” се е превърнала в един вълнуващ спорт, от който Вие може да спечелите доволна сума пари. Бетфеър както винаги предлага чудесни коефициенти за дартс. Става въпрос за по-масови турнири като Световното Първенство по дартс, както и Премиър Лигата. Как се залага на тези турнири и какво представляват коефициентите Ви предстои да разберете.

Ако все още не сте регистрирани в Betfair, възползвайте се от начален Betfair бонус код, с който да залагате на абсолютно всички спортове, които предлага букмейкърът.

ВЗЕМИ 200 ЛЕВА БОНУС ОТ БЕТФЕЪР
Как се залага на дартс в Betfair?

След като отворите сайта на Бетфеър, в раздел “Спорт” изберете от падащото меню “Всички Спортове” и след това отворете “дартс”. Трябва да получите визуализация подобна на горната. Със синята стрелка сме посочили турнирите, на които може да заложите. В момента може да заложите единствено на победител от Световното Първенство. Фаворитите са достъпни за всички в интернет. Обикновено в голяма част от случаите те успяват да достигнат до финалната фаза, а това е напълно достатъчна информация, която ви трябва, за да залагате на тези турнири. Естествено има и други опции за залагане, но в момента те не са достъпни в Бетфеър.

Това бяха най-важните неща, които трябва да знаете за залозите на дартс в Бетфеър! Съветваме Ви да се възползвате от нашия начален бонус, тъй като той ще даде едно успешно начало на вашият букмейкърски акаунт. Сайтът на Бонус Кодове предлага и: Bet365 бонус код и Efbet бонус код.