Седмична подредба – 21.05.2018 – 27.05.2018

1
228
Добави коментар
gabo
gabo

Седмична подредба – 21.05.2018 – 27.05.2018

Мили приятели, за новата седмица имах малко предизвикателство от една прекрасна дама, която е мое астрологично огледалце. Тя прояви интерес към една от колодите ми таро и това ме накара да включа колодата в седмичната подредба. Посланието на този вариант е много интересно, съвсем в синхрон и с посланията на звездите към тази дама. Желая ти успех, мила.

В седмичните подредби вземат участие две таро колоди и една ленорман. Нека сърце и душа ви водят в избора на своето послание.

Вариант 1

Шадоускейпс тарото е заявката на моето огледалце.

Изтеглените карти са:

Глупакът Колесницата Осмица жезли

Един голям намек за предстоящо ново начало. Глупакът астрологично се свързва с планетата Уран. Това е карта внезапна, когато нещо се заражда спонтанно. Аз казвам, че това е началото на нашето сътворение.

В началото на седмицата може по-често да проявяваме дързост и да се впускаме в смели нови пътеки, които не са ни известни. Ще имаме нужда от свежа посока, която да ни носи вдъхновение. Едно състояние на блаженство и надежди. Но и нужда от промяна. Пред нас може да изникват непланирани предложения или възможности. Нека рисковете са премерени.

В средата на седмицата ще можем да обуздаем този първичен полъх и да го впрегнем в желание да изготвим план, по който ще премине нашето пътуване през живота. Колесницата е възможност да хванем живота си в ръце. Да намерим баланс между изкушенията. Ще сме целеустремени към своите идеали. Но тук е времето да помислим и как да запазим добрия тон с околните. Колесницата ще ни даде възможност да вървим напред, ако намираме начин да създадем екип, който ние да ръководим. Време е да осъзнаем своите ресурси и възможности, ако искаме успех.

В последните дни от седмицата може ненадейно да тръгнем на път. Всичко в тази подредба се развива бързо и кардинално. С идея за комуникация, размяна на съобщения, преодоляване на изпитанията, които са по-скоро вътре в нас. Осмица жезли за мен е много специална карта. Под номер 8 в големите аркани се намира Силата. Която ни напомня, че блокадите са вътре в нас и можем да продължим своето пътешествие, когато се справим първо със себе си. Осмица жезли е този порив, който ни подтиква да премахнем своите ограничения. И това води до бързи решения и възможности за пътувания, промяна.

Последната карта е Магьосник. Прекалено много подсказки, че всичко е в наши ръце и само личната ни воля ще определи колко далече може да стигнем. Всички пътища пред нас са отворени. Нека позволим на Вярата в себе си да ни помага в предстоящите новости.

 

Вариант 2

Преливащото от емоции таро също има своето много интересно послание.

Изтеглените карти са:

Звездата Седмица пентакли Асо жезли

И тук е интересно, че Звездата има връзка с Уран, защото е под влияние на зодиакалния знак Водолей, който се управлява от Уран. Звездата е красива карта. Свързана с нашата вяра. Когато всичко планове са се разпаднали. Когато всичко около нас се разклаща, трябва да открием своята звездичка Вяра в руините на миналото, за да продължим по пътя си. Звездата е мечтание. И търсене на нашето Аз. В началото на седмицата големите ни мечти могат да ни завладеят. Както и нуждата да се възродим след труден момент. Да си позволим душичката ни да оздравее. Дори да няма силна активност, на вътрешно ниво ще е много по-динамично и търсещо. Бъдете озарени от нови надежди, приятели.

В средата на седмицата ще ни се иска да видим резултатите от своето мечтание. Но нашата реколта зависи от усилията, които сме положили, за да я имаме. Важно е през първите дни от седмицата да не се оставяме само на мечтите. Ще имаме нужда да съставим план, който да ни носи дългосрочни идеи за развитие. Време е да оценим труда, който влагаме и какво получаваме в замяна. Все пак мечтите могат да се материализират.

В край на седмицата може да започнем нов проект. Има известна приемственост в тази подредба – от мечта, към планове и накрая силен ентусиазъм. Асо жезли е като светлината, която се разпалва в нас и ни дава необходимото гориво, за да се задвижим. Да творим със страст живота си е повече от важно.

Последната карта е Силата. И тук има идея, че разполагаме с всички ресурси, които ще ни помогнат да осъществим това разпалване и еволюция в живота и сърцето ни. Но трябва сами да намерим хармония вътре в себе си, за да преодолеем малките трудности по пътя към мечтите.

 

Вариант 3

Посланието на Ленорман на мен много ми хареса, макар да има своите трудни страни. В началото ми дойде идея да сложа една допълнителна карта, но се отказах. Оставих подредбата в своя първоначален вид, така също е приказлива.

Изтеглените карти са:

Птици Мъж Сърце

Птиците в Ленорман не са най-красивата карта. Те вещаят повечко разговори в началото на седмицата. възможно е някои от тях да са неприятни или да сме увлечени в слухове, интриги, ненужно бърборене. Това може да създаде в нас неприятно чувство. Или усещане за тревога. Бих посъветвала в началото на седмицата да се стремим да избягваме разговорите, които не водят до големи резултати. И в които може да изпуснем думички по-обидни.

В средата на седмицата трябва да проявим своята воля и да се впуснем в действие. Нека думичките се превърнат в дейност, която ще следваме по-целеустремено. Възможно е да имаме повече занимания, срещи с мъже, с мъжете в семейството. Дейностите ни да се развиват около мъж. Или самите ние да се налага да влизаме в ролята на мъжа – волеви и по-самоуверени.

В край на седмицата ще се завъртим около темите, които са сърдечни за нас. Или ще имаме нужда от комфорт, радост, удобства. Да усетим отново страстта към живота. Явно е дошло време да отворим сърцето си. И през цялата седмица ще сме насочени към това – от думите, към действието. Бих посъветвала в последните дни от седмицата да проявяваме повече любов и грижа към другите.

Последната карта е Гроб. Явно се нуждаем от голяма промяна. И приключване на нещо в живота ни. Усещането за загуба може да е причина да избягваме тази трансформация. Но за да почувстваме сърцето си изпълнено с положителни емоции, ще се наложи да преминем през този катарзис и осъзнаване кое ни е нужно, с кое трябва да се разделим.

 

Пожелавам прекрасни мигове, мили приятели. Нека новата седмица ви носи усмивки.

 

За повече информация или лична консултация, може да ме откриете чрез контактната форма. Или в моята фейсбук страничка Emma и картите. За мен ще е радост да бъда ваш консултант и да преведа на достъпен език магичните шепоти на Вселената – карти таро, звезди и планетки.

Свързани