Как бързо да почистим след пари

1
186
Добави коментар

Сезона на летните партита започна, но за нас остава неприятното почистване , след като гостите си тръгнат. Гледката, която ни чака сутринта след партито, може да ни накара да се върнем в леглото. Тъй като колкото по-успешна е партито, толкова повече трябва да се поправи следващия ден. Със следните съвети почистването може да се извърши възможно най-бързо. И партито може да започне.

 

 

ЕКСПЕРТЕН СЪВЕТ

„За да се гарантира, че всичко е чисто и бързо след една партия, да се справяте нещата колкото е възможно по-систематично.За да се приближите към задачите с още по-голяма сила, първо трябва да проветрите, за да оставяте чист въздух в апартамента. голяма торбичка за боклук в ръка, събирайте и изхвърлете замърсяванията от купона и след това сложете мръсна чиния, прибори за хранене и чаши в миялната машина или в мивката, само след почистването трябва да стигнете до почистващите кърпи, прахосмукачката и чистачките; в този точен ред. „

 

Съвет 1

След отстраняване на грубата мръсотия, работните повърхности и масите се избърсват. Винаги почиствайте отгоре надолу, за да предотвратите попадането на трохи върху вече почистени повърхности. Само тогава трябва да се използва прахосмукачката. Не забравяйте пукнатините на дивана, където искат да се съберат свежи трохи. След вакуумирането всички твърди подове се изтриват. За да направите това, първо отстранете всички препятствия на пода. След това преместете мопа по ръбовете на стаята в едната посока и почистете обратно в фигурата с осем шарки. Това предотвратява простото движение на мръсотията. Тези, които искат да си спестят стъпка за почистване, трябва да достигнат за почистващия препарат FC 5. Той съчетава функциите на вакуумиране и изтриване в едно устройство.

 

Съвет 2
Ако посетителите преминат през апартамента в обувките си и по-късно решат да се разклатят крака, вероятно някои от черни точки ще останат на пода. Те са трудни или невъзможни за отстраняване с помощта на кърпа. Гумата за почистване на мръсотия може да помогне с това. Той внимателно премахва черни точки от всички подови настилки. Освен това, може да се използва парна машина за почистване на подове, като плочки или линолеум. Това премахва останалите петна.

 

Съвет 3
Свещите създават приятна атмосфера. Но те понякога оставят зад гроздови петна върху килима или дивана. По принцип: ако восъкът все още е топъл и мек, е по-добре да не го докосвате. Изчакайте, докато се втвърди, а след това внимателно може да отстрани големи парчета восък с гърба на нож или с лъжица. За останалите остатъци поставете хартия или кухненска хартия върху засегнатата зона. След това го преминете с парна ютия на средна температура, докато восъкът напълно се абсорбира. Този метод обаче не е подходящ за килими и седалки от синтетични влакна – винаги обърнете внимание на информацията за производителя.

 

Съвет 4
Това може лесно да се случи по време на разговор: червеното вино стъкло пролива съдържанието му върху килима. Реагирането бързо е ключът към избягване на петна. За тази цел засегнатата зона трябва да се покрие с чиста кърпа незабавно. След това разтрийте килимното оцветяване на място. И солта наистина ли помага за червеното вино? Според Урте Паасен, вътрешен икономист: „Въпреки че солта привлича влага, обикновено виното се абсорбира от влакната по-бързо, отколкото солта може да го вдигне“.