Чист под и свеж въздух

1
297
Добави коментар

Чист под и свеж въздух

Прахосмукачката с воден филтър Kärcher DS 6 отговаря на много високи хигиенни стандарти за почистване на домакинствата. Тя носи страдащите от алергия и всеки, който е чувствителен към прах, тъй като благодарение на високоефективната си тристепенна филтърна система отработеният въздух на прахосмукачката е свеж и чист.

 

 

В сърцевината на прахосмукачката е тристепенната филтърна система: Всмуканият въздух първо преминава през водния филтър, който свързва повечето частици прах и мръсотия. След това се прекарва през междинен филтър покрит с тефлон и филтър HEPA-12 при изпускане на въздух. Тази филтрираща система филтрира 99,5% прахови частици. Въздухът остава чист и свеж, а DS 6 е с клас на прахово излъчване А, подходящ за домакинства, страдащи от алергии.

 

Прахосмукачката с воден филтър е лесна за ползване и регулируемата дюза за подови настилки означава, че тя е подходяща за всички видове подове, от килим до твърди подове. Дължината на смукателния маркуч е регулируема. Инструментите за тапицерия и скъсяване могат да се съхраняват в приспособлението за съхранение на аксесоарите на чистачките, така че да са винаги близо до ръка. Между работните задачи подовата дюза може да бъде закрепена към държач отстрани на корпуса. Електрическият кабел с дължина 6,5 м се завива автоматично с бърз влекач. Когато работата приключи, уредът може да се съхранява изправен, за да спести място, като дюзата за пода е монтирана на дъното на прахосмукачката. Водният филтър е лесен за почистване, което означава, че самият уред е лесен за почистване.