Две банди ще подгряват Stone Sour през юни

14
417
Добави коментар
anamariq
anamariq

Вече е официално кои ще са останалите групи, които ще забиват на една сцена редом до Stone Sour на 27 юни в парка на Летище София.

Шоуто ще започне с българското участие на бандата Dash the Effort, която преди няколко дни зарадва феновете си с нов клип . Песента е част от новия им албум “Decadence”, който в момента представят  на националното си турне. Прогресив/метълкор групата досега има издадено EP “Polar Down” (2015), с което прави своя дебют на сцена. Dash the Еffort e първата българска банда взела участие на фестивала “Wacken Open Air” през 2015 година и свирила заедно с групи като Unearth, Jinjer, Blind Guardian и други.

Другите момчета, които ще чуем на сцената преди Stone Sour, са Nothing More. В момента те са най-бързо набиращата сила и популярност алтърнатив рок банда в Америка. Джони Хаукинс (вокали), Марк Волелънга (китара), Даниел Оливър (бас) и Бен Андерсън (барабани) ще представят на живо излезлия им през 2017 албум “The Stories We Tell Ourselves”, с който печелят 3 номинации Грами за най-добър рок албум, рок представяне и рок песен с нашумелия сингъл “Go to War”. Nothing Мore доскоро бяха на турне с Papa Roach, а през лятото на 2018 им предстои още едно заедно с Breaking Benjamin, Five Finger Death Punch и Bad Wolves.

Билети за събитието все още има в Ticketportal.bg, но побързайте! Очертава се 27 юни да остане паметен за феновете на рок музиката в България.

Автор: Деница Събева

За втора поредна година “Под Моста” организира стажантска програма във Факултета по журналистика към СУ. Принципът на програмата е по-големи колеги да дадат част от опита си на по-малките. През 2016 г. през програмата ще минат 17 студенти по журналистика първи курс от ФЖМК.