Залози на снукър в Betfair! 23.05.2018г.

1
177
Добави коментар

Залози на снукър в Betfair! Днес ще Ви дадем малко информация за залозите на снукър. Както отново забелязвате Бетфеър е обърнал огромно внимание и на този спорт. За ваша изненада има известни пазари за залози, както и добри коефициенти, на които да заложите.

Ако все още нямате Betfair регистрация, регистрирайте се използвайки нашия Betfair бонус код и започнете с по-голяма начална сума, под формата на бонус! Него може да вземете като просто натиснете върху бонус линка отдолу.

ВЗЕМИ 200 ЛЕВА БОНУС ОТ БЕТФЕЪР
Как се залага на снукър в Betfair?

Преди всичко нека Ви обясним малко повече за този спорт. Това е разновидност на билярда и се играе на маса с шест джоба, два в средата и четири по ъглите. Използват се щеки, с които се удря бялата топка, която трябва да вкара останалите 21 топки. В сферата на този спорт има един почти непобедим играч, петкратният носител на световната титла, както и победител в множество големи турнири- Рони О’Съливан.

След като посетите сайта на Бетфеър, от падащото меню “Всички Спортове” вие трябва да изберете “Снукър”. Ще ви се покаже визуализация, подобна на горната. Залозите на снукър са активни и в “Спортна Борса”. Със синята стрелка сме посочили турнирите, на които може да заложите. Това са “Шампионатът в Англия”, “Мастърс” и “Световният шампионат”. Вие не само може да изберете победител от даден турнир, а и може да изберете кой ще направи триумф, т.е. да спечели 3-те най-важни титли за сезон 2018/2019г. Както споменахме горе най-голяма вероятност за победа има О’Съливан. Коефициентът за негов триумф е близо 35.

Това бяха най-важните неща, които трябва да знаете при залози на снукър. Той е не само интересен спорт, но може да донесе допълнителни пари във вашия букмейкърски акаунт. Съветваме Ви да се възползвате и от нашия начален бонус. Бонус Кодове предлага и бонуси за: Бет365, Ефбет и Покер Старс.