Временно затварят няколко бургаски улици днес след обяд

1
80
Добави коментар
uzunov1
uzunov1

Заради празничното шествие, движението ще бъде ограничено за леки автомобили в участъка на бул. “Демокрация” от ул. “Цар Симеон I” до ул. “24 Пехотен полк” и от ул. “Кирил и Методий” до ул. “Цар Симеон I”.

За безопасното придвижване на абитуриентите се предвижда да бъде спряно движението на автомобили по улиците: “Дунав”, “Левски” – от бул. “Стефан Стамболов” до бул. “Хр. Ботев” и ул. “Адам Мицкевич” – от ул. “24 пехотен полк” до бул. “Демокрация” само в посока на Пантеона. Ограничението ще важи на 24 май, четвъртък, от 18:00 до 19:30 часа.

Заради затварянето на ул. “Дунав”, линия Т2 няма да бъде обслужвана следобяд, като последния тролейбус по линията ще потегли в 14:50 ч. от начална спирка Терминал Меден рудник. След този час, пътниците, които разполагат с валидни абонаментни карти за пътуване за тролейбусите, ще могат да ги ползват в автобусите по линия № Б12.

Временната реорганизация ще засегне и маршрута на линия 12. Той ще бъде променен както следва: – …бул. „Демокрация” – ул. „К. Величков” – ул. „24-ти пехотен черноморски полк”… Автобусите обслужващи линията ще спират на сп. „Ген. Гурко”, а спирката до Пантеона няма да бъде обслужвана.