Поп-дивата Емилия катастрофия

1
151
Добави коментар
Temaonline
Temaonline

ТЕЖЪК ИНЦИДЕНТ
Поп-дивата Емилия катастрофия
19-годишният син на нейния сегашен партньор Жорж Башур е в критично състояние, има опасност за живота му

25 Май 2018 13:23
0

принтирай

|

текст

 

Певицата Емилия и годеникът и Жорж Башур са катастрофирали на 37-ми километър на магистрала „Тракия“ в посока Пловдив.

Зад волана е бил 19-годишен младеж, който е пострадал най-тежко и е с опасност за живота. В произшествието не е участвал друг автомобил, а причината за него е висока скорост. Колата им е навлязла от сух в мокър участък и се е получил аквапланинг.

Тримата са настанени в болница „Света Анна“.

Прогнозите за пострадалия 19-годишен при катастрофата на АМ „Тракия“ са по-скоро песимистични. Това каза на брифинг изпълнителният директор на УМБАЛ „Св. Анна“ д-р Славчо Близнаков по повод катастрофата, в която участва певицата Емилия, нейният приятел и 19-годишният му син, предаде „Фокус“.

„Младият мъж е в крайно тежко състояние и е настанен в реанимация с тежка черепно-мозъчна травма със сериозно увреждане на мозъка. Той е на апаратно дишане в реанимация. Няма нещо, което да се оперира“, допълни още той.

„Жената е настанена в хирургия с гръдно-коремна травма, без опасност за живота, за наблюдение. Другият мъж е настанен в Лицево-челюстна хирургия с обработени травми, без опасност за живота. Няма да има никакви последици за здравето на певицата и нейният приятел“, каза още той.