Залози на хандбал в Betfair! 27.05.2018г.

1
259
Добави коментар

Залози на хандбал в Betfair! Днес отново ще Ви срещнем с един интересен спорт, за който британският букмейкър Бетфеър е склонен да дава добри коефициенти. На кратко казано за тези, които не знаят, хандбалът е отборен спорт, при който малка топка се подава с ръце и се бележи във врата. Повече за видовете залози на този спорт научете тук!

За да залагате на повече спортни събития, с по-големи средства, възползвайте се от начален Betfair бонус за нова регистрация!

ВЗЕМИ 200 ЛЕВА БОНУС ОТ БЕТФЕЪР
Как се залага на хандбал в Betfair и какви са опциите и пазарите?

Онлайн букмейкърът се е погрижил да Ви предостави възможността да заложите дори на най-малкия детайл от една среща. За да залагате на хандбал Вие трябва да отворите падащото меню “Всички Спортове” и да изберете “Хандбал”. Трябва да ви се отвори визуализация, подобна на тази по-долу. С червената стрелка сме посочили всички турнири и първенства, на които може да заложите.

Както казахме по-горе, опциите за залагане са много. Първият начин естествено е да определите краен победител от срещата или равенство (1, Х, 2). Победител с хендикап също е един от вариантите, тоест вие трябва да изберете победител с определена голова разлика. Третият начин е да познаете ПОД или НАД общите голове в срещата. Ако установите несигурност при двубой може да заложите на двоен шанс, естествено срещу намаляване на коефициентите. Друга опция е да изберете победител на полувреме. Залозите на хандбал са също активни и в раздел “Спортна Борса”. Освен всичко останало, вие може да залагате НА ЖИВО, като следите играта в прякото предаване на Betfair.

Това бяха най-важните неща, които трябва да знаете при залози на хандбал. Съветваме Ви да се възползвате от началния бонус по-горе, за да разширите вашите възможности за залози. Екипът на Бонус Кодове предлага и начални бонуси за: Bet365 бонус и Efbet бонус.