Седмична подредба – 28.05.2018 – 03.06.2018

1
172
Добави коментар
gabo
gabo

Седмична подредба – 28.05.2018 – 03.06.2018

Мили приятели, новата седмица за мен е важна и интересна. Предстои пълнолуние в Стрелец, за което може да очаквате малка публикация. Пълнолунието участва в конфигурация с лунните възли – обичам тези моменти и лунации, които са по-динамични.

За новата седмица избрах съветите на две таро колоди и една оракулска с пожелания. Нека сърце и душа ви водят в избора на седмична подредба.

 

Вариант 1

Завещанието на Божественото е една от любимите ви колоди. На мен също. И посланието е малко различно от очакваното от мен. Явно за избралите този вариант е преломно време.

Изтеглените карти са:

Рицар мечове – обърнат
Тройка мечове
Слънцето

Обърнатите карти винаги са сериозна подсказка. Сам по себе си Рицар мечове е доста импулсивна карта. Която ни подтиква да вземаме бързи решения. В името на своите идеи. С желание да защитим идеалите си. В обърната позиция тази карта може да е дори много пагубна. В началото на седмицата може да сме прекомерно припряни. Да разпиляваме своята енергия в желание бързо да постигнем целите си. По-често ще сме неориентирани и нетърпеливи. Действията ни, ако следваме тези импулси, няма да водят до най-идеалните резултати. Бих посъветвала да не вземаме важни за нас решения през първите дни от седмицата. Може да сме водени от гняв, нетърпеливост – все лоши съветници.

В средата на седмицата може да изпитваме усещането за загуба и раняване. Ако сме действали неоснователно бързо, това ще води до резултати, които ще ни носят болка. В любовните отношения може да има повече напрежение. Особено след разговори, които са режещи, използвали сме по-остри думички. Бих посъветвала да си позволим да „изплачем“ своята тъга, за да се освободим. Дори да е трудно, ще се появяват по-добри дни.

Такива добри и слънчеви дни за нашата душа ще са последните дни от седмицата. Когато самочувствието ни ще се завърне. Ще усетим радост. Ако душата ни е боледувала, ще дойде време на оздравяване на нашите рани. Слънцето е симпатична карта. Ако не сме имали своите добри мигове да блеснем в началото на седмицата, то в последните дни ситуацията може да се обърне в наша полза.

Последната карта е Дявол. Нашите страхове ще са причина за неудачите ни през тази седмица. Раните ни могат да идват от ситуации, в които има пълен застой. И които здраво стискаме, сме пристрастени към тях. Желанието ни да се чувстваме подсигурени може да е причина за гневните изблици и страховете от загуби.

 

Вариант 2

Тарото на Уейт също има много силно послание. Но с такова интересно пълнолуние през седмицата, естествено е и картите таро да отразяват сложната обстановка.

Изтеглените карти са:

Седмица чаши
Страшният съд
Кралица мечове

В първите дни от седмицата ще сме по-объркани, неясни. Време, в което мечтите ще ни замъгляват. Ще сме склонни да пилеем енергията си в много начинания. И не е гаранция, че ще успяваме всичко да завършим. Седмица чаши е карта, която носи много емоции. Така и ние трудно ще бъдем категорични, защото ще ни водят емоциите през тези дни. През този период решенията няма да идват с идеална лекота.

В средата на седмицата ще ни се наложи да сме до болка откровени пред себе си. ако желаем напредък и успех, ако искаме да достигнем до еволюция в живота си, ще трябва да се изправим открито пред себе си и да заявим какво в живота ни не работи. Това е време, в което можем да продължим напред, но след като се освободим от ненужното. Тази карта е под влияние на Плутон. Което може да носи известен драматизъм и усещане, че сме в криза. Но просветлението и прераждането изискват да приемем този катарзис.

В последните дни от седмицата ще сме с една идея по-разумни и аналитични. След болезнените емоции и нерешителност, ще дойде време на повече яснота. Ще пожелаем да се справим сами с трудните ситуации около нас. И ще се информираме добре, за да вземем своите решения.

Последната карта е Смъртта. Две карти под влиянието на Скорпион/Плутон в подредбата – темата за край и ново начало ще е застъпена през тази седмица. Новостите могат да настъпят в живота ни, когато освободим място за тях. Колкото повече занимания имаме на главата си – Седмица чаши, толкова по-трудно ще ни бъде да отсъждаме. Когато се намеси Плутон, аз бих посъветвала към доброволно пускане на ненужното, ще боли много по-малко.

 

Вариант 3

Тази колода е със свои послания. Но това не пречи да използвам и своя усет за тълкуване на картите.

Изтеглените карти са:

Вибрациите на моето Същество въздействат на Вселената.
Не преча на никого.(Всеки от нас твори собствената си действителност.)
Не е моя отговорността да убеждавам никого в нищо.

Посланията на картите са:

Всичко вибрира и общува, реагира, откликва и взаимодейства с други вибриращи неща. Едва когато започнеш да излъчваш вибрациите си съзнателно – тогава вече имаш абсолютен контрол над своите преживявания.

Когато намираш вибрационна хармония със своите желания, ти не пречиш на никой друг да живее това, което сътворява – но пък ти контролираш и сътворяваш собствената си действителност.

Вземи решение за това какво искаш ти, и започни да сътворяваш преживяванията, които сам избираш – и позволи на всички останали да направят същото.

***

Интересно е, че и трите карти имат сходни послания. За всички избрали тази подредба е време да направят онова, което силно желаят. Без да се съобразяват с околните и желанията им. Но и с ясната идея, че всички сме различни и уникални. И нашите действия не трябва да са в пречка на околните.

Аз бих посъветвала в дните около пълнолунието да се огледаме в себе си, за да открием какво се нуждае от трансформация. На втората карта има симпатично водно конче, което символизира трансформацията. Водните кончета са много целеустремени. Така и ние трябва да проявим целеустременост в средата на седмицата. След като сме се огледали в себе си и сме разбрали какви са нашите нужди.

В последните дни от седмицата трябва да проявим благородство. И нека мислите ни са чисти.

 

Пожелавам прекрасна и вълнуваща седмица, приятели.

За повече информация или лична консултация, може да ми пишете чрез контактната форма. Или в моята фейсбук страничка Emma и картите. За мен ще е радост да бъда ваш консултант и да преведа на достъпен език вълшебните шепоти на Вселената.

Свързани