Бейзбол – залози и пазари в Бетфеър! 28.05.2018г.

1
159
Добави коментар

Бейзбол – залози и пазари в Бетфеър! Днес отново ще изнесем кратко ревю за поредния спорт предлаган от британския букмейкър Бетфеър. Това което ще Ви направи впечатление при залог на бейзбол е, че има многобройни пазари и опции за залагане, съответно и добри коефициенти.

Ако нямате регистрация в сайт за онлайн залози, възползвайте се от нашия Бетфеър бонус код, при направата на нова регистрация в букмейкъра!

ВЗЕМИ 200 ЛЕВА БОНУС ОТ БЕТФЕЪР

Бейзболът е спорт, който се играе предимно в Съединените Щати. По-просто казано, това е спорт, който се играе с бяло топче, бата и кожена ръкавица за ловене. На терена едновременно могат да играят девет играча. Състои се от 9 части- ининги, като през тези части играчите се сменят от атакуващи в защитаващи позиции. Главни играчи са питчърът- този, който хвърля топката, батърът- който се опитва да я удари и кечърът- който я лови. Когато батърът опусне три хвърляния от питчърът, се зачита “страйк”. Точки се образуват, когато играч от атакуващия отбор направи рън на четирите бази, които са наредени под формата на квадрат.

Как се залага на бейзбол в Бетфеър?

Отваря се като от падащото меню “Всички Спортове” изберете “Бейзбол”. Трябва да получите визуализация, подобна на тази горе. Със зелената стрелка са посочени имената на турнирите и първенствата, на които да залагате. Хубавото на бейзбола е, че няма Х като краен резултат, а има само 1 или 2. Другият вариант е победа с хендикап, т.е. с определена разлика в точките. Третият начин да заложите на бейзбол е да изберете ПОД или НАД общия брой надбягвания (рънове). Съществуват варианти да направите троен залог, да изберете кой играч ще отбележи хоумрън или да определите четен или нечетен ще бъде общият брой рънове. Възможностите са доста алтернативни, което прави шансовете ви за победа по-големи. Дори и да не сте много навътре в този спорт, вие може да следите формата на отборите във всеки един спортен сайт.

Това бяха най-важните неща, които трябва да знаете при залози на бейзбол. За повече статии относно спортните залози, следете блога на Бонус Кодове! Сайтът ни предлага също: Бет365 бонус код, Ефбет бонус код и Покерстарс бонус код.