40-часова борба и тя ражда, но когато лекарят я поглежда изведнъж очите му се разширяват, а двойката не може да повярва на…

1
158
Добави коментар

Подобно на мнозинството от двойките, Никол Зийзер и нейният съпруг Матю искали тяхната бременност да бъде колкото е възможно по-естествена.

Те искали малко медицински интервенции и се спрели на минимум посещения в болницата. Двойката наема акушерка с надеждата, че скъпоценното им дете ще бъде родено в собствения им дом и дори решили да се откажат от ултразвук. За съжаление, нещата не се случили, както са планирали …

Детето на Никол и Матю се очаквало да се роди на 30 януари.

Тя и Матю нямали друг избор освен да си опаковат чантите и да се втурнат към болницата. Техният момент не можело да бъде по-лош … те били притиснати от снежна буря. Матю бил принуден да изчисти цялата алея, преди да успее дори да потегли.

През снежната буря, по лошите пътища, двойката успява да стигне до болницата в петък вечер в 16:00. Контракциите на Никол продължили в събота.

Нейните планове за естествено раждане, без медицинска намеса, трябвало да бъдат изоставени.

Независимо от това, Никол е категорична за едно нещо: Нямало да взима никакви медикаменти или анестезия, за да й помогнат по време на раждането. Дори и този план в крайна сметка трябвало да се провали. След мъки 30 часа, Матю решил, че трябва да направи нещо.

Той не искал да я вижда да страда така; тя вече е дала всичко от себе си.

Двойката се съгласила, Никол да вземе лекарства, за да ѝ се помогне да се предизвика раждането. След като приема помощта, работата на Никол била опростена. 48 часа след изтичането на водите, Никол приветства красивата си дъщеря Блейкли. Малко след това доктор Меган Форхей прави опит да извади плацентата.

Изведнъж очите на лекаря се разширяват. Двойката не можеше да повярва на следващите думи, които излезли от устата му.

Докторът съобщава, че вижда още една глава. Никол раждала близнаци!

Било ден, в който никой не можел да забрави, включително и болничния персонал. Скоро, 1 час след по-голямата сестра, се ражда и братчето.

Блейкли била здрава след раждането, но Кофи трябвало да остане под медицинско наблюдение за известно време, за да се уверят, че дишането му е наред.

„Първата ми мисъл след раждането на второто бебе “ О, боже! Нуждаем се от второ креватче, втора седалка за кола, второ всичко! „, спомня си Никол. Разбира се, причината за драстичната промяна на плановете им в 11-ия час е толкова добра, колкото може да бъде: Не всеки ден родителите получават изненада под формата на друго бебе.

loading…