Hair Company Professional ANTI DANDRUFF SHAMPOO 250ML ШАМПОАН ПРОТИВ ПЪРХОТ 250МЛ

1
245
Добави коментар
mashbg
mashbg

Професионален шампоан за шампоан Double Action Шампоан против пърхот има дълъг терапевтичен ефект и помага да се отървете от пърхота за дълго време. Продуктът е идеално подходящ за честа употреба, има силни антибактериални и антимикробни свойства. Използването му прави скалпа чист, а косата е красива и добре поддържана.

Съставът на Шампоан за шампоан против пърхот с двойно действие включва балансиран комплекс от растителни компоненти, насочени към елиминиране на причината за пърхота.

Екстракт от ирландски мъх и стволови клетки от слънчогледови семена омекотява кожата, спира прекомерното делене на епидермалните клетки, има противовъзпалителен и успокояващ ефект.Piroccone olamine има красив антисептичен ефект върху кожата, облекчава сърбежа, раздразнението и лющенето, нормализира работата на мастните жлези.Шампоан Шампоан против пърхот с двойно действие съвършено почиства косата и ги подготвя напълно за допълнителни терапевтични процедури с продукти от серията Double Action anti-dandruff.

Начин на употреба: На влажна коса нанесете необходимото количество шампоан за шампоан против пърхот с двойно действие и пяна с масажни движения. Оставете за 2-3 минути, изплакнете с вода. Подходящ за честа употреба.