Петканови си купиха къща за 100 бона :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу,…

1
166
Добави коментар

Лудият репортер Дани Петканов и съпругата му Александра инвестираха 100 000 лева в ново собствено жилище. Имотът, който закупило семейството, се намира на около 4 км от звездната къща на ВИП Брадър, край село Нови хан, пише „Телеграф”.

Имотът на Петканови се намира в „Сентрал парк 3 Ризорт” – затворен жилищен комплекс, разполагащ с охрана, търговски и медицински център. Изборът на младото семейство не е никак случаен. Комплексът се намира изключително близо до студиото, в което Даниел работи. Той е на половин километър от автомагистрала „Тракия” и на минути от „Цариградско шосе”.

Запознати казват, че Петканови са се спрели на къщичка, макар изгодно да се предлагали изключително обширни апартаменти. Най-вероятно репортерът и моделката ще използват имота като вила, в която да бягат от града през уикенда. До затворения комплекс се стига единствено с кола, по пътя не минават градски автобуси. Това е и един от плюсовете, които изтъкват останалите собственици на имоти.

Привлечени от природата и чистия въздух Петканови ще имат възможността да спортуват в гората. Те неведнъж са споделяли, че предпочитат тренировките на открито пред тези във фитнес залите.

Това е втора покупка за младото семейство, което в края на миналата година закупи луксозна къща в комплекса, известен като „пернишкия Бевърли Хилс” – „Делта хил”.