Ароматно масло етерично от Хвойна 10 мл за арома лампи и свещници

3
316
Добави коментар
semenatashop
semenatashop

Към нашата нова категория „Етерични масла“, добавихме поредното още един висококачествен продукт, а именно етерично ароматно масло от хвойна. Може да го откриете още сега в нашия онлайн магазин, в стъклено шишенце от 10 мл. Произведено от реномиран български производител.

Етеричните ароматни масла са желаната добавка към арома срещниците от хималайски кристал. В зависимост от вида и аромата им, те засягат различни части от ума и тялото на човека и оказват изключително благоприятни въздействия.

Ароматното масло от хвойна има богато практическо приложение и страхотен свеж аромат, който притежава лека тръпчива нотка и сладост.

Основните му действия са успокояващо, тонизиращо, ободряващо, бактерицидно, противовирусно и имунностимулиращо. 

По-подробно казано, етеричното масло от хвойната действа изключително ефективно при физическа и умствена умора. Със силното си успокоително действие, помага при насъбрало се притеснение и стрес, отпуска ума и помага за нормализирането на съня. 

Много подходящо средство при хора, които имат проблеми с нервите. Маслото от хвойна облекчава тревожността и укрепва нервната система.

Действа много благоприятно и при хора, които имат проблеми с храносмилането. Регулира нарушенията в храносмилането и задържането на течности. Поради тези си свойства е много подходящ избор за тези, които страдат от затлъстяване и искат да се избавят от целулит.

Освен тези си приложения, може да се използва и от хора, които имат проблемна кожа. Маслото от хвойна, с тонизиращото си и успокояващо действие, помага при борбата с неприятното акне и проблемната кожа. Ефективен и при екземи.

В емоционално и духовно отношение, етеричното масло ароматно от хвойна е смятано за прекрасно средство, което укрепва енергийните полета, успокоява и освобождава ума от всякаква тревожност и пречиства пространството от насъбралата се негативна енергия. 

С богатият набор от свойства и приложения на маслото от хвойна, Вие няма как да останете разочаровани. 

За да се възползвате от него максимално, може да го добавите към някой от арома свещници от хималайска сол, които също ще намерите в нашия онлайн магазин. 

Имате нужда от точно 5 капки ароматно масло от хвойна, за да ароматизирате стаята си и да създадете една уютна, спокойна и прекрасна среда за релаксация. 

В този ред на мисли, накратко ще Ви кажем как точно да добавите маслото към невероятните хималайски свещници. 

В огнеопорното стъкло, което стои над хималайският кристал на свещника, трябва да добавите 20-30 мл водичка и 3-5 капки етерично масло. След като запалите свещта, водата с маслото в нея се нагряват и не след дълго се изпаряват. Самите изпарения на етеричното масло и производството на здравословни отрицателни йони от хималайския кристал създават една изключително благоприятна среда. 

Освен етеричното масло от хвойна, може да откриете в нашата категория още масло от лавандула и масло от бял бор. Три висококачествени продукта, които имат богато приложение и обхващат всички ваши нужди. 

Добавете още сега към дома си подходящото за вас етерично масло, комбинирайте го с арома свещниците от 100 % натуралната хималайска сол, и дайте старт на здравословния начин на живот.