Илияна Миладинова ще отговаря за HR политиката на Sanofi за Централна и Югоизточна Европа

1
189
Добави коментар
Admin09
Admin09

Илияна Миладинова е новият HR мениджър за две от бизнес направленията на водещата фармацевтичната компания Sanofi за Централна и Югоизточна Европа.

Тя ще управлява HR политиката на компанията за бизнес направленията „Лекарства без лекарско предписание“ и „Лекарства Обща медицина и бързоразвиващи се пазари“ в девет държави в региона – България, Сърбия, Словения, Хърватска, Македония, Черна Гора, Босна и Херцеговина, Косово и Албания. Основният фокус на Илияна в Sanofi  ще бъде развиването и прилагането на устойчиви програми и решения в областта на HR, които трансформират работната среда, допринасят за стратегическото развитие набизнеса и са смислени за хората.

Едновременно с това тя ще оглави оперативното управление на човешките ресурси за всички направления на Sanofi в България, Македония и Косово.

Илияна Миладинова е професионалист с над 15 години опит в областта на човешките ресурси. Преди да се присъедини към екипа на Sanofi е работила за големи международни компании като Interbrew, Eurobank, William Hill. В последните пет години е била Мениджър Човешки ресурси на William Hill Bulgaria. Илияна е също сертифициран коуч и фасилитатор със солиден опит във воденето на вдъхновяващи обучения, които провокират лична осъзнатост.

Има придобити магистърски степени по „Културна антропология“ и „Философия“ от Софийския университет „Св. Климент Охридски“.