Любопитно: Какво ястие си според знака на зодиака

1
143
Добави коментар
wenip
wenip

Във всяка шега има доза истина. Електронното издание wmj.ru предлага любопитен хороскоп, който определя какъв тип ястие сте според задиакалния ви знак. Дали ще го приемете сериозно, скъпи дами, си е ваша работа. Но дори само да се посмеете, пак си струва.

Риби Ти си паприкаш. Гъст, пикантен, многокомпонентен. За теб е важно изведнъж да постигнеш даден резултат, за да не се връщаш повече към направеното, затова и често решаваш няколко задачи едновременно. Така е и с това ястие – то е и супа, и второ, сутринта го ядеш и си сит цял ден. Ти си ярък човек като това ястие и никого не оставяш равнодушен. Твоята индивидуалност поражда маса подражатели, но те така или иначе не могат да те доситигнат.

Телец Ти си кулебяка (вид традиционно руско ястие, тип затворен пирог, като за пълнеж се ползват пилешко, гъби, елда, яйца и др.). Традиционна, по класическа рецепта, ароматна и сочна. Ти успокояваш само с вида си, с теб е удоволствие вечер да се пие чай, да се обсъжда станалото през деня, да се планира утрешният ден. На теб са ти абсолютно ненужни някакви екзотични добавки, ти си добра в своята стабилност и неизменност, в теб живее натрупан през вековете опит, който се усеща на някакво подсъзнателно ниво.

Близнаци Ти си пица. У теб има толкова много: свежото очарование на сиренето, пикантният вкус на пипера и доматите, яркостта на соса и гъдела на колбасите и гъбите, всеки път ти изненадваш с нови и нови съставки и вкусове. Ти си вредна за стомаха и за нервната система, но е трудно човек да се откаже от тебе. На човек му се струва, че се е наситил с теб, че му е дошло до гуша, но неволно пак посяга към поредното парче. И така е при всяка среща с теб – винаги нещо ново, няма как на човек да му доскучае.

Рак Ти си добре опечено пиле със съблазнителна коричка и минимален набор от подправки. Твоята мнима простота крие в себе си разнообразни вкусове. Не може да те изпортят, тъй като си вярна на натурата си и на всички морални устои, с които си закърмена в детството. Ти си уместна и в семеен кръг, и на разкошни празненства, обожават те и децата, и възрастните.

Лъв Ти си пържола, средно препечена с голямо количество черен пипер. Под достатъчно твърдата и препечена коричка се крие нежна душа, от която е напълно възможно да изтекат и ароматен сос на вдъхновението, и кръвна обида, и съжаление. Ти си тежка за онези, които предпочитат простата и безкомпромисна комуникация. Обилно слюнкоотделяне обаче предизвикваш практически у всички околни.

Дева Ти си броколи, приготвени на пара. Правилни за храненето, полезни, но понякога скучновати. Ако обаче бъде намерен подход към теб, бъде създаден изискан сос, пропит от духа на авантюризма, ти се превръщаш в изтънчено, непознато и невероятно вкусно блюдо. Освен това ти си незаменима гарнитура за онези, които преследват някакви амбициозни цели, но без помощник на твоето ниво няма да се справят.

Везни Ти си пържен сладолед. Противоречието е още в наименованието. Ти самата не разбираш напълно какво точно представляваш, а за околните това е почти невъзможно. Зад външната топлота и дружелюбие може да се крие хладно, равнодушно сърце, а понякога зад твърдата обвивка се таи нежна душа. Просто у теб има толкова много различни настроения, че днес ти ненавиждаш целия свят и се криеш от него, а утре си готова да пожертваш живота си заради него.

Скорпион Ти си тайландска супа „Том ям”. Огромно количество на пръв поглед несъчетаеми ингредиенти във вид на личностни качества и характерни особености, горещи и остри изказвания, нееднозначност на възприемането на твоята персона. Околните винаги се делят на два лагера: някои те обожават до бога, не могат да ти се наситят и се залепват към теб, без да обръщат внимание на твоя спорен вкус, други внимателно те пробват , после плюят ядосано и се стремят да се държат по-надалеч.

Стрелец Ти си сандвич. На пръв поглед прост и непретенциозен, но помагаш в много ситуации. С теб е добре и удобно да се пътешества, да се изпие чашка чай в предобедната почивка, дори да се забравят някакви неприятности. Понякога може и да си крано неудобна, правейки и говорейки онова, което искаш ти самата, а не онова, което изисква от теб логиката, предсказуемостта. Козирог Ти си задушени картофи. Не претендираш за някакви сложни подготовки, особено във всекидневния живот, но си способна с малък бюджет да нахраниш маса народ. Не харчиш пари за нещо, без което можеш, не са ти нужни някакви оригинални подправки. Поставяш си ясни задачи и превъзходно се справяш с тях, така, както и не се увличаш да украсяваш своята дейност.

Водолей Ти си водка с шампанско (да, това въобще не е ястие, но и ти никак не приличаш на другите). За да те „приготвят” правилно, да те предразположат към общуване, трябва първо да се доберат до твоята душа. Четиридесет градусовата ти съставка е напълно непредсказуема – тя може да те въздигне до небесата и да те зареди с настроение и енергия, а може да те запрати в дълбока депресия и самоунищожение.

Риби Ти си китайски бисквитки с прогнози. Дори да не се замисляш за това, което говориш, ти правиш пророчества, които регулярно се сбъдват. Твоята феноменална интуиция граничи с дарбата на древногръцките питии – гадателки, поради което дори към шеговитите ти закачки човек трябва да се отнася сериозно. Тези, които те познават достатъчно добри, са свикнали да не игнорират думите ти – те са ръководство за действие и помагат да се избегнат маса неприятности.