Юни 2018 – месечна подредба

2
187
Добави коментар
gabo
gabo

Юни 2018 – месечна подредба

Мили приятели, с малко закъснение, но от сърце наредих месечна подредба за юни месец. Получи се много интересна подредба, с толкова много главни аркани, ще е важен месец.

Бъдете окрилени и нека лятото ви носи радост.

Изтеглените карти са:

Императрицата Шестица раковинки Силата Умереността

Този месец ще е значим за нас. Ще имаме своите мигове, в които няма да сме идеално активни. За да усетим вкуса на предстоящото лято, трябва да открием баланса в себе си.

В първата седмица от месец юни ще ни се иска да се отдадем на удоволствия и грижа за себе си и другите. Императрицата е много симпатична карта, макар да е малко пасивна. Тя е под влиянието на планетата Венера. Ще ни се иска да имаме повече време сред природата или сред своите близки. И да се радваме на комфорта, който си създаваме. Време за повече радости. Като карта, която е свързана с Венера, това ще е време, в което ще ни се иска всички да се чувстват добре, ще търсим баланс в общуването с околните.

През втората седмица от месеца ще сме една идея по-меланхолични. Шестица раковинки ще ни напомня за отминали любови, връзки. И ще ни се иска да се върнем в безгрижието на детството си. Когато всичко е било по-опростено и сме изследвали света с идеализма на дете. Възможно е да срещаме хора от миналото ни. Или под влияние на Императрицата, сами да инициираме срещите с хора от своето минало. Ще сме склонни да идеализираме, апелирам към повече яснота, особено в отношенията. Или опит да възвърнем заряд от началото на своите връзки, когато все още сме били необременени.

След тези по-романтични преживявания, ще се наложи да открием своята Сила и самоувереност. Силата е много симпатична карта, но напомня, че имаме своите бариери, с които трябва да се справим. Ще успеем да преодолеем своите изпитания, да намерим дипломатичен начин да се заявим. Време да се изцелим от миналите болки или минали връзки. И да осъзнаем собствената значимост.

В край на месеца ще се налага да проявяваме търпение. И да съчетаваме различни дейности. Ще търсим баланс. Пътят към духовното пробуждане и изцеление изисква да имаме силата да се зарадваме на малките неща. Да се научим да правим компромиси. Един силен месец да променяме себе си, да се справим с болките от миналото, да се научим на търпение.

Последната карта е Деветка на кристалите. Може да сме малко по-самотни, но това ще е наш избор. Когато имаме нужда да се изцелим и да намерим хармония, в която усещаме радостта първо със себе си. Да достигнем до онзи момент, в който усещаме, че материя и дух са хармонизирани. Време да отделим малко внимание за себе си, когато сме се справили с всичко в материален план и може да донесем радост и на душата.

Пожелавам прекрасни мигове през юни, приятели.

За повече информация или лична консултация, може да ме откриете чрез контактната форма. Или в моята фейсбук страничка Emma и картите. За мен ще е радост да бъда ваш консултант и да преведа на достъпен език магичните шепоти на Вселената – планетки, звезди и картите таро.

Свързани