Седмична подредба – 04.06.2018 – 11.06.2018

3
415
Добави коментар
gabo
gabo

Седмична подредба – 04.06.2018 – 11.06.2018

 Мили приятели, поради технически проблем нямах възможност да споделя с вас предварителни снимки на новите седмични подредби. По тази причина ще може да си изберете чак сега, заедно със самите подредби своя вариант и своите съвети.

Аз съм безкрайно благодарна на моите приятели, които ми помагат, за да се справя с техническите проблеми и реагираха толкова бързо. Те са причината да имам възможност да работя в своя си режим и да съм по-близо до вас. Стиснете по един палец да ми се наредят всичките затруднения по възможно най-бърз начин. И с най-малко съпротивление. Благодаря!

За новата седмица избрах съветите на три таро колоди. Може да избирате между съветите на моята колода – картите на Emma, на която ѝ предстои малко дооформяне на облика, очаквайте новини в скоро време. останалите варианти за избор са Санта Муерте таро и красивата, минималистична и изливаща се колода The Fountain Tarot.

 

Вариант 1

Моята колода разказва приказки за големи промени. Има много интересно послание, много големи аркани. Ще е важна седмица.

Изтеглените карти са:

Петица мечове(Ако живеете достатъчно дълго, ще видите, че всяка победа се превръща в поражение.) Висшият жрец(We need Shamans, and if society doesn’t provide them, the Universe will.) Отшелникът(Понякога се оказваш по средата на нищото и именно там откриваш себе си.)

В началото на седмицата може да имаме повече разговори, в които ще се стремим да защитаваме упорито своето мнение. Това е предупреждение да не прекаляваме с остротата на думичките, защото ще кара другите да се отдръпват от нас. Петица мечове е особена карта. Тя ни напомня, че е дошло време да излезем от рамката на своите виждания, да направим промяна в начина на мислене. И всяка такава промяна ни кара да се съпротивляваме. Затрудненията през първите дни от седмицата ще идват по-скоро от нашата битка със себе си и нуждата да видим ситуацията по друг начин. Което ще идва като предизвикателство и възможност от околните. Един силен момент, не изпускайте възможността да преобърнете светогледа си с по-малко поражения.

В средата на седмицата ще ни се иска да се завърнем към традициите си, да подредим около себе си. да създадем Космос от Хаоса. Време за помъдряване. Може да имаме срещи с хора, които са по-мъдри от нас. Които са наши учители. Висшият жрец не е силно активна карта, но на вътрешно ниво ще ни донесе нужната мъдрост, за да преминем по-леко през своите предизвикателства.

В край на седмицата може да се отдръпнем. И в този аскетизъм да потърсим своето лечение на болките. За мен е толкова интересно, че се паднаха две карти, които изискват да потърсим отговорите в себе си. За Мен Висш жрец и Отшелник много добре кореспондират с образа на Хирон в астрологията и двата му етапа в живота. Когато е бил учител на другите, когато е бил лекар на другите, водач. И когато се е наложило да се отдръпне в пещера, за да лекува своите болки. Явно седмицата ще ни сблъска с нашите болки, които изискват повече разбиране и справяне с тях. Лечението е в прошката, от отровата да си направим лекарство.

Последната карта е Звездата(Make a Wish. Stars can’t shine without darkness.) Един позитивен завършек на седмицата. Дори да сме изпаднали в по-мрачни мисли или да ни се струва, че всичко около нас не върви по плановете ни, ще имаме своите мигове, в които ще вярваме в по-доброто бъдеще. Ще имаме възможност отново да събудим вярата в себе си.

 

Вариант 2

Санта Муерте таро за мен е колодата, която е свързана с толкова много живот, въпреки своето страшно име. И какво жезлово послание има, цялата гори да ни събужда за живот и действие.

Изтеглените карти са:

Шестица жезли Асо жезли Четворка жезли

Скоро не бях теглила толкова много жезли на един път. Много активна седмица, много движение, страст, хъс за живот. Ще е горещо и темпераментно за избралите този вариант на седмична подредба.

В началото на седмицата може да получаваме своите поводи за радост. Когато действията ни са донесли резултат и триумфираме. Пътуване към онези места, които ни носят усещане за победа и щастие. Но нека не забравяме, че нашите победи са такива, ако имаме подкрепата и на други хора през първите дни от седмицата. Шестица жезли е времето, в което триумфираме, но рамо до рамо с онези, с които сме работили здраво за успех. Нашите битки през тази седмица трябва да са с идеята, че сме в екип с останалите.

В средата на седмицата ще ни се иска да започнем нещо ново, нов проект. Окрилени от успехите в предходните дни, ще ни обхване вдъхновение да творим още и още. Да поставяме нови начала. Един силен миг, в който ще ни е трепетно на сърцето и ще се чувстваме живи.

В край на седмицата ще е по-удачно да оставим малко време, в което да се завърнем у дома или да се отдадем на радости със свои близки. Да си позволим да празнуваме, да почерпим за своите успехи. Или да отидем на място, което е свързано с веселие. Всяка победа заслужава своето отпразнуване, когато за миг поспрем и се насладим на момента. Много силен миг, много жива седмица. Насладете се на огъня. И се пазете от ненадейни пожари – в дом, сърце, живот. Нека вдъхновението и страстта към живота са водещи, но не опожаряваме всичко около себе си с тази страст.

Последната карта е Десетка чаши. Силните емоции и многото страст са ключови през периода. И всичко е в идеята да се усетим напълно задоволени емоционално, да ни е намерено.

 

Вариант 3

Изливащото се таро също е толкова специфично. Тази седмица подредбите са уникални. Натъртващи на определени неща.

Изтеглените карти са:

Деветка пентакли Деветка мечове Двойка мечове

Тази седмица не обещава да е най-ясната за избралите този вариант на седмична подредба. Ще има своите малки изпитания и време, в което ще предпочитам усамотението.

С толкова деветки в подредбата, ще ни се иска да останем насаме със себе си. Деветките са малко самотни карти. В тях сами се справяме с болките си, сами се радваме на емоциите си, сами се наслаждаваме на живот. Така и през тази седмица – в първите дни от седмицата ще искаме своето усамотение, за да се свържем със себе си. Деветка пентакли е магична карта, портал. В нея ние сме осъзнали своите нужди и сме склонни да ги задоволим. Когато дух и материя са в синхрон, има баланс. И имаме възможност да правим онова, което си е наше, ни е лично, да отдадем внимание на своето изцеление.

През средата на седмицата може да загубим малко посока. И да се върнем назад, особено ако имаме страхове и болки, с които не сме се справили. Деветка мечове е много сообена карта. Ще се чувстваме безпътни, изплашени. Когато всичко ни изглежда много мрачно. Ще имаме своите страдания. Но тук трябва да дойде осъзнаването, че понякога в мислите си преекспонираме своите проблеми и трудности. Пред прага на голям прелом сме. И е естествен процес да се страхуваме и да чувстваме, че нещо важно сме загубили по пътя си. Деветка мечове ни изправя срещу всичките ни автентични болки. Бъдете смели, приятели.

В последните дни от седмицата ще имаме своите затруднения да вземем важните ни решения. Ще ни се струва, че не всичко ни е известно. Ще имаме объркване. и борба между разум и интуиция. Може да ни се налага да направим компромиси. И да приемем, че в тези условия нямаме възможност за по-ясни решения. Двойка мечове ще ни провокира да направим избор, дори да има много неизвестни в този избор. Бих посъветвала по-често да се допитваме до интуицията си. Дълбоко в себе си знаем как да постъпим и носим отговорите на всички въпроси.

Последната карта е Двойка чаши. Явно терзанията ни през седмицата ще са свързани с междуличностните отношения. И стари рани, които има в тях. Може да излезе знание за връзките, които имаме, да се изправим пред някоя истина, да ни позаболи. Но всичко е с идеята да се научим да се свързваме с другите.

Пожелавам прекрасна седмица, приятели. Бъдете вдъхновени, окрилени.

За повече информация или лична консултация, може да ме откриете чрез контактната форма. Или в моята фейсбук страничка Emma и картите. За мен ще е радост да бъда ваш консултант и да преведа на достъпен език магичните шепоти на вселената.

 

 

Свързани