Тази жена поставя лед на врата си на всеки 2 дни и нещо странно се случва. Резултатът ме кара да искам и аз!

1
174
Добави коментар
slavchev
slavchev

За пореден път китайски лекари правят откритие, което може да доведе до удивителни физически подобрения с минимални усилия.

Този лечебен трик не само ще подобри качеството на съня ти и храносмислането, а също така е ефективен срещу болки, настинки и други. Става въпрос за така наречената точка „Фенг фу“, която е разположена между врата и черепа, тя е от изключително значение за нашето благополучие. И стимулирането е токова лесно, че можем да го направим сами вкъщи.

Трябва да вземем куб за лед и да го поставим на точно показаната по-долу точка.

Леденото кубче трябва да остане в продължение на 20 минути. За подходяща позиция се препоръчва да се завърже с шал. Тази процедура е хубаво да се извършва най-малко на всеки 2 дни. Според китайската медицина паузите са важни. В дните когато решим да стимулираме нашата Фън Фу точка, трябва да правим процедурата сутрин преди да закусим и вечер преди да си легнем.

Ако спазим правилно изискванията, ще има доста ефекти върху нас.

Като започнем с подобрен сън, по-добро настроение, по-ефективно храносмилане, намаляване на уязвимостта от към настинки. И стигнем до намаляване на уязвимостта към болки в тялото, болки в зъбите и напрежение в мускулите.

Това е за предпочитане пред прекомерната употреба на лекарства. Истината е, че тази процедура няма как да замени посещение при лекаря, но може да подобри общото благосъстояние на всеки един от нас, който е подложен на постоянен стрес и лош начин начин на живот.

Сподели с приятели в социалните мрежи