Разделих се със съпруга си, за да се омъжа за баща му – изповед на една съвременна жена!

1
155
Добави коментар
slavchev
slavchev

С ръка на сърцето признавам, че винаги съм била вятърничева особа. Обичам да живея на пълни обороти.

Не мога да се спра на едно място и дори във връзките си съм непостоянна. Но когато преди известно време срещнах Пламен, запленена от чара му, помислих, че най-накрая съм срещнала мъжа на живота си. Пламен беше изключително приятен, добре поддържан, получаваше прилична заплата, и най-важното: търпеше всичките ми капризи и претенции. Няколко месеца по-късно двамата се оженихме. Родителите му благословиха брака ни, а за сватбата ни подариха околосветско пътешествие. Но когато меденият месец свърши, в семейството ни настъпи рутина.

Като повечето млади жени, така и аз нямам умения в кухнята. Всичките ми кулинарни опити завършваха трагично.

Колкото и да се стараех, не можех да изпържа дори едно яйце. Почистването на къщата също ме затрудняваше и като цяло – в дома ни цареше безпорядък. Много скоро с Пламен започнахме да се караме за дреболии и бракът ни вървеше към провал. Един ден родителите му ни поканиха на семейна вечеря и преди да бъде поднесен десертът, с мъжа ми отново се скарахме. Ядосана, че се изложихме пред свекърите, изхвърчах на терасата, за да си успокоя нервите. Бащата на Пламен ме последва и вместо да изрази съчувствие, с високомерен тон започна да ме поучава. Отговорих му, че връзката ни е нормална и преминаваме през типичната за всяко семейство криза.

Но Владимир, свекърът ми, продължи да ме наставлява и в този момент ми хрумна да му дам добър урок.

Реших, че ще му покажа колко нестабилен брак има и ще направя всичко възможно, за да съсипя семейството му. Когато една наранена жена си внуши нещо, няма кой да я разубеди в противното. Правих-струвах, но успях да съблазня свекъра. Когато свекървата и мъжа ми разбраха, че с Владимир сме любовници, отвратени, подадоха молба за развод. Но най-интересното е, че съм влюбена в бившия си свекър. Признавам, че в началото имах користни цели, но сега осъзнавам, че той е мъжът, който ще промени вятърничевата ми натура.

След месец е сватбата ни и се надявам, че и двамата ще имаме сили да се изправим срещу това пуританско общество.

Сподели с приятели в социалните мрежи