Лампа тип електрически дифузер за етерични масла от Хималайски кристал солен 4 кг

6
1214
Добави коментар

Представяме нов продукт към категорията Интериорно осветление налична в нашия онлайн магазин, добавихме още една арома лампа дифузер за етерични масла от хималайски солен кристал, но с доста по-впечатляващи размери, а именно 4 кг.

Самата арома лампа представлява 100 % натуралната розова сол, огнеопорна поставка, в която се наливат разтвора на етеричните масла, и  стилна дървена основа. Към лампата е включена и крушка с бял електрически кабел. 

Дифузерите за ароматни масла се задействат по следния начин:

В огнеопорното стъкло е нужно да излеете от 20 до 30 мл воден разтвор на етерично масло по ваш избор. След това, следва да включите крушката на лампата дифузер, която да предизвика изпарение. Това количество вода с до 5 капки от етеричното масло оказва перфектно 12-часово действие във спалня, хол, офис, стая за релакс и др. (добре е помещението да е с площ до 15 кв.м, при по-големи помещения се добавя допълнителен разтвор).

А какви реално са свойствата на арома лампите тип дифузери за етерично масло от хималайски солен кристал?

Всички сме чували за невероятните ползи от полезната и богата на минерали хималайска сол. Продуктите, съставени от нея са изключително благоприятни за средата и за човешкия организъм. С основателна причина хималайските лампи са наречените най-добрите въздушни йонизатори. Накратко казано, те стимулират производството на здравословните отрицателни йони и създават йонно поле, което неутрализира голяма част от вредните положителни йони.

Тези природни йонизатори подобряват състоянието на въздуха, което мигновено оказва влияние върху човешки организъм. 

Смята се, че една такава нощна лампа от сол хималайска в дома, помага за увеличаване на концентрацията, за намаляване на стреса и за подобряване на паметта. Освен това се твърди, че хималайската сол има лечебни свойства, като помага при силна мигрена, безсъние и проблеми с нервите.

Благоприятното действие на арома лампите се увеличава и от дифузерните им свойства с етеричните масла, които се добавят към тях.  Причината за това е, че всяко етерично масло само по себе си притежава различни и страхотни аромати, които предразполагат организма за почивка и релаксация.

В магазин Semenata Shop сме добавили няколко естествени вида етерични масла, различни, но богато приложими.

Етеричното масло от Бял бор има пречистващо действие. Със свежия си и интересен мирис, в който се усеща лека нотка на мускус, белият бор е перфектен лечител при бронхит и синузит.

Маслото от лавандула успокоява и релаксира. Със свежият си и сладък аромат, отпуска и помага при хора, които имат проблеми с нервите и чести промени в настроенията.

Друго наше предложение е етеричното масло от хвойна. То отпуска ума и тонизира тялото.  С приятния си и смолист аромат, това масло е страхотен помощник при хора, които страдат от физическа и умствена умора. 

Арома електрическата лампа тип фифузер за ароматни масла етерични от хималайска сол е страхотна придобивка с двойно благоприятно действие върху вас и заобикалящата ви среда. 

Поръчайте още сега от semenata.shop и се уверете сами в невероятните резултати от натуралните продукти.

Техническа характеристика на арома лампата от хималайски кристал тип дифузер за етерични масла:

При покупка на продукта, ще получите в комплект огнеопорна поставка, дървена основа и крушка.
Тегло на продукта: Арома хималайската лампа притежава големината от около 4 кг.