Автопарк на А Ту Зет Трансфърс | A2Z Transfers

24
502
Добави коментар

 

Превозните средства, с които се извършват трансферите от Варна, Шумен и Добрич до Букурещ и Констанца са част от автопарка на A2Z Transfers. Шофьорите са наши дългогодишни служители, преминали през на всички необходими обучения, проверки и медицински прегледи. Ние не работим с посредници и подизпълнители и това гарантира високото качество на предлаганите от нас услуги – от момента на резервация, до срещата с Вас и пристигането до крайната дестинация.

 

Автомобилите в нашия автопарк притежават всички необходими застраховки и документи за пътуване по съответните маршрути. За да получите по- ясна представа за услугите, които предлагаме, разгледайте описанието на превосните средства, с които ще пътувате по избрания от Вас маршрут:

 

Индивидуалните трансфери (макс. 6 души в едно превозно средство) от Варна до Летище Букурещ и Летище Констанца се извършват с нови, комфортни превозни средства – най – често Фолксваген Кади, Фолксваген Крафтер, Мерцедес Виано, Мерцедес Вито и др.

Комфортът и сигурността по време на пътуването със споделен трансфер също от са основно значение за нас. Транспортът се извършва със същите превозни средства или по- големи, в зависимост от броя на хората, пътуващи по определения маршрут.

 

 

Реални снимки от автопарка на A2Z Transfers ще намерите в раздел галерия: