Страшна гледка: Две приятелки решиха да бъдат красиви и отидоха на козметик. Вече 10 години всички им се присмиват.

1
164
Добави коментар

Две най-добри приятелки от Филипините в продължение на 10 години живеят с подути лица след неуспешна козметична процедура.

Алвиня Бернадес и Мауи Кабабао решили да спестят пари и се обърнали към съмнителен козметик, който им обещава да направят каквото поискат. Лекарят уверил пациентите, че те ще станат още по-красиви, а през 2008 година им оформя скули и брадичка с вазелин, съобщава The Sun.

През следващите три месеца момичетата страдали от постоянен сърбеж, подуване и болка, но лекарите не могли да им помогнат. През цялото това време Алвиния и Мауи са преминали няколко операции, за да се отърват от ужасните последици от процедурата, но има още много да се желае от външния им вид и са далеч от предишното си състояние. Хората често се страхуват от тях, а някои се наричат ​​булдог и гаргойли.

Алвиния признава, че би искала да се върне обратно във времето и така никога нямала да направи същата грешка с тази процедура.

„Бяхме от селска провинция и не знаехме нищо. Друго момиче ни препоръча това лекар и дори нямахме представа каква субстанция ще ни инжектира. Просто ни беше обещано, че ще станем по-красиви“, разказва Мауи.

Сега приятелките редовно посещават лекари, а миналата година претърпяват последните си операции. Заради обезобразените си лица момичетата рядко напускат къщата. Постоянно им се присмиват и ги обиждат.

„Рядко излизам от къщата, защото съм срамежлива. Казвам си, че това е само моя вина. След като се промених, много бяха шокирани. Хората ни дразнеха и ни наричат с различни грозни имена. Но все още има надежда“, продължава разказа Алвиния.

loading…