За трета поредна година Louis Vuitton ще пренесе безопасно и със стил FIFA World Cup™ Trophy

1
127
Добави коментар
svetla58
svetla58

За трети пореден път луксозният бранд Louis Vuitton си партнира с Fédération Internationale de Football Association (FIFA) за проекти, свързани със Световната купа (World Cup). От 2010 насам модната къща създава кутията, в която се пренася известният трофей на Световната купа FIFA World Cup™ Trophy безопасно и със стил.

Но за тазгодишния турнир, който ще се проведе в Русия, LV надскочиха досегашните си постижения, като представиха разтърсваща колекция от кожени изделия.

От модната къща разкриха подробности за новата си Кутия за трофеи на FIFA за за най-голямото спортно събитие в света, Бокс за топки и официално лицензиран набор от продукти.
Trophy trail case-ът е ръчно изработен в работилниците на марката в Asnières и може да се похвали с елегантна визия и нюансирана модерност. Лазарно гравираните титаниеви монограми са същите като в последната мъжка колекция на лейбъла. Ъглите са обвити елегантно в мека естествена кожа в нежния цвят капучино. Клипсовете и закопчалките са ‘изляти’ от красивия рутений с гравирани, върху него, букви RU, по отношение на страната хост на турнира през 2018 – Русия.

Освен това, LV се колаборира с Adidas за създаването на специален бокс и 13 преиздания на официалните футболни топки от World Cup мачовете, датиращи от 1970 година. FIFA World Cup Official Match Ball Collection Trunk, който ще бъде продаден на аукцион на благотворителната фондация Naked Heart Foundation, е проектиран в сходен с Trophy trail case-а дизайн, но в по-тъмен нюанс и има 14 отделения – 13 за преизданията на официалните футболни топки и едно място за специална LV топка от естествена кожа, която също ще може да се продава и по отделно.

Що се отнася до цялостната колекция, истинските ценители могат да се насладят на логограмни продукти на Keepall и Apollo версии, малки кожени изделия и още фантастични продукти, предлагани в три цветови гами, като всеки аксесоар е произведен от емблематичната Epi кожа на Louis Vuitton.

Напомнящ футболна топка, използваният петоъгълен дизайн е базиран на историческия опит на Louis Vuitton, където всеки цветен петоъгълник е изпълнен с текстура.

Louis Vuitton 2018 FIFA World Cup Russia Official Match Trophy Case ще бъде показан на света на откриването и на финалния мач в Москва – 14 юни и 15 юли. А всички останали артикули от цялата колекция ще бъдат налични в специални магазини на LV и online от 15 юни.

LV x FIFA World Cup Russia 2018 collection

Редактор: Марина Делева

Етикети:
Adidas, Apollo, Asnières, Epi кожа, Fédération Internationale de Football Association (FIFA), FIFA World Cup Official Match Ball Collection Trunk, FIFA World Cup™ Trophy, Keepall, Louis Vuitton, Louis Vuitton 2018 FIFA World Cup Russia Official Match Trophy Case, LV, LV x FIFA World Cup Russia 2018 collection, Naked Heart Foundation, Trophy trail case, World Cup, Световната купа