Трите грации на кралската фамилия

1
223
Добави коментар
svetla58
svetla58

Помните ли принцеса Даяна? Сигурни сме, че почти няма човек на света, който да не знае коя е тя и битието й.

Сега нека бързичко да преминем с малко над десетилетие напред и да срещнем прелестната булка Кейт Мидълтън. Светът се влюби в нея. Тя беше следващата принцеса Даяна. Тя също се сближи с хората, както нейната свекърва преди много години и стана любимката на нацията. Помните как започнаха непрестанните сравнения между двете – в стила, в маниерите, в прическите, в усмихването, в това как докосват привържениците си, и всичко останало.

И продължаваме седем години напред, когато се появи най-новото бижу в кралската корона – Меган Маркъл. Ако досега мислеха, че Кейт е новата Даяна, то с появата на херцогинята на Съсекс, всички тези твърдения станаха на пух и прах и се разпиляха безметежно във въздуха. Защото Меган не просто се превърна в принцесата на народа. Тя дойде от народа! А това е титла, която не може да й бъде дадена или отнета. Затова тя безапелационно заема почетното първо място на кралската стълбичка, не просто заставайки до принцеса Даяна. Тя изцяло я измества.

Сега сравненията вече станаха тройни и ние искахме да покажем как кралската етикеция и протокол в облеклото се спазват от трите принцеси, но как индивидуалният стил на всяка прави тоалета изцяло неин. Как всяка има своето излъчване, своя маниер, свое собствено изложение, които я открояват от другите две, въпреки еднаквостта с цвета и койката на дрехата.

Вижте сами за какво говорим в нашата ГАЛЕРИЯ. Със сигурност е интересно.

Редактор: Марина Делева

Етикети:
casual, Kate Middleton, Lady Diana, Meghan Markle, елегантност, етикет, класа, неглижираност, протокол, стил