Betfair залози на моторни спортове! 12.06.2018г.

1
214
Добави коментар

Betfair залози на моторни спортове! За феновете на всички моторни спортове и залозите на тях, Бетфеър се е погрижил да удовлетвори вашите нужди. Британският букмейкър е известен с разнообразието от спортове, които предлага, както и добрите коефициенти за тях. Как се залага на моторни спортове Ви предстои да разберете.

За да залагате на спортни събития в Бетфеър с по-големи възможности, възползвайте се от нашия Betfair бонус код, при направата на нова регистрация в сайта. Него може да вземете като просто кликнете върху бутона долу!

ВЗЕМИ 200 ЛЕВА БОНУС ОТ БЕТФЕЪР
Как се залага на моторни спортове в Betfair?

За да залагате първо трябва да влезете в падащото меню “Всички Спортове” и да изберете “Моторни Спортове”. След като го отворите ще ви излезе визуализация, подобна на тази по–долу. С жълтата стрелка са посочени видовете моторни спортове.

Бетфеър се е погрижил да Ви предложи спортове като Спийдуей, Рали, Мото GP, Формула 1 Гран При и на световния шампионат по Супермотори. При този вид спортове опциите за залагане не са много, но шансовете за печалба са добри. Вие може да изберете краен победител в дадено състезание, да посочите две места или да направите “Each Way” залог. Фаворитите за спечелването на тези състезания са достъпни в интернет и не е нужно да сте толкова навътре с моторите, за да залагате. За Формула 1 Вие може да изберете отбор победител, т.е. отборът на Мерцедес, Ферари, Ред Бул и други. След като отворите даден вид моторен спорт, под “избор на пазар за победители” може да видите отделните състезания.

Това е начинът, по който се залага на моторни спортове в Бетфеър. Съветваме Ви да се възползвате от началния бонус, защото Ви дава шанс да разширите възможностите си във вашия онлайн акаунт. Екипът на Бонус Кодове предлага и начални бонуси за: Bet365, Efbet и PokerStars.