Превоз и преместване на багаж в София

2
213
Добави коментар

Столиците са сред най-големите и натоварени градове изобщо, а нашата не е изключение от това правило. В София са съсредоточени много бизнес централи, много хора работят и живеят тук, но не всички са намерили „своето място“. Търсенето на подходящ дом, изгоден наем, подходяща локация и т.н., понякога налагат честа смяна на адресите. А това е съпътствано с немалко главоболия – опаковане, товарене, пътуване, разтоварване, цялата каша с подреждането… Прегърнете идеята за промяна, въпреки това, ние сме насреща да помогнем с тежките кашони.

Но освен силни ръце, предлагаме и правилните решения, подходящи превозни средства, полезни съвети и нормално, човешко отношение. Да не забравяме и достъпните цени.

В случай че сте притеснени от финансовата страна на нещата, ние предлагаме преместване с твърда цена. Предлагаме два варианта – крайна цена по телефона или безплатен оглед на място и окончателна оферта. Първият вариант е по-подходящ за хора, които нямат много вещи – основно дрехи, преносима техника и други подобни. Огледът на място се налага при наличие на електроуреди и мебели, които трябва да бъдат транспортирани в новото жилище.

Ние сме изключително гъвкави що се отнася до вашите нужди. Ако ви трябва бързо преместване в София, помощ от хамали + подходящия превоз, цената може да бъде между 50 и 100 лв. За пълно уточняване, трябва да се свържете с нас и да ви дадем крайна оферта.

Ако се нуждаете само от превозно средство (включващо и шофьор на фирмата) в рамките на София, може да се възползвате от абсолютно достъпни цени – 30-50 лв. на курс в зависимост от вида на транспортното средство.

Тези цени се отнасят до курсовете, няма ограничение във времето, за което да се направят!

Как да ни намерите?

Обадете ни се по телефона и кажете какво ви трябва, ние знаем какво да ви попитаме, за да изготвим крайна оферта. Бъдете сигурни, че нашите хамали са с богат опит и изключително дискретни, ценим вашето време и вещи.