Вижте какъв е вашият късмет според зодията

1
195
Добави коментар

Има хора, които сякаш са родени под щастлива звезда. На тях все им върви и сякаш без усилия постигат всичко хубаво.

Късметът идва в много различни форми. Някои от нас са късметлии и искаме да осигурим късмета си, като търсим четирилистна детелина, носейки предмети, които смятаме, че ни докарват късмет и какво или още не.

Но знаете ли, че всяка зодия има предначертан късмет?

Е, ето какво щастие ви очаква според зодията ви:

Овен
Вие сами ковете късмета си. Правите всичко необходимо, за да ви се случват само хубави неща. Вярвате, че „късметът е това, което се случва, когато се готвите за него”

Телец
Не влагате много вяра в късмета, защото имате по-скоро лош късмет, отколкото добър. Но вие все някакви се справяте и без значение какво ви готви съдбата се справяте и превръщате всичко в щастливо стечение на обстоятелствата.

Близнаци
Научихте отдавна да не зависите от вашия късмет, а да разчитате на вашите ум. Близнаците се смятат за един от най-щастливите знаци, но това е така, защото сте достатъчно интелигентни, непримирими и хитроумни, за да се справите с всякакви предизвикателства или пречки, които идват по пътя ви.

Рак
Вие сте родени под късметлийска звезда и дори да не го виждате и усещате винаги това е факт. Опитайте се да си „отворите” очите и ще се уверите, че е така.

Лъв
Не сте особени късметлии, но изглежда, че всичко, до което се докоснете, се превръща в злато. Имате вродено чувство за това кой сте и какво можете да постигнете. Нямате нужда от късмет, защото самите вие сте звезда.

Дева
Никога не сте били някой, който да зависи от късмета, защото никога не сте имали много. Всичко, което имате, сте постигнали благодарение на вашите дарби и сериозно учене и труд.

Везни
Ти си изключително щастлив и не го приемаш за даденост. Опитвате се да видите доброто във всяка ситуация и това отношение към живота ви прави истински щастливи и успели.
се изпълнява по чудесни начини в живота ви.

Скорпион
Често сте песимисти и си мислите, че нямате късмет, но това далеч не е така. Не бъдете песимисти, а се съсредоточете върху това, което искате и ще видите как лесно ще го постигнете.

Стрелец
Вие определено сте един от най-щастливите знаци в зодиака. Няма значение къде сте, какво правите или какво искате, вие безпроблемно привличате късмета към себе си.

Козирог
Имаш късмет с парите. Вие сте един от онези хора, които получават пари от напълно неочаквани източници – богата леля, която умира и ви оставя наследство, или получавате голяма сума, за да напуснете къщата си.

Водолей
Да, нямате много късмет, но сте истински боец. Благодарение на това не разрешавате на нищо да ви сломи и така сами ковете късмета и щастието си. Вие сте достатъчно креативни, за да обърнете този лош късмет и да го направите в нещо, наподобяващо щастие

Риби
Вие сте изключително щастлив, но сте толкова свикнали с това чувство, че не винаги го оценявате. Получавате неща, които искате, независимо дали става въпрос само за това, че имате вродено чувство как да ги получите или защото сте водени от невидими сили. / jenata.blitz.bg

loading…