Организират и благотворителен футболен турнир в помощ на Цвети

1
207
Добави коментар
uzunov1
uzunov1

На 30-и юни в Бургас ще се проведе Благотворителен футболен турнир на малки вратички “Заедно за Цвети”. Всички събрани средства от участниците и присъстващите на турнира, ще бъдат дарени за лечението на на 5-годишния Цветомир, който е с диагноза тумор в надбъбречна жлеза.

Малкото делфинче претърпя операция, но битката му с коварната болест продължава. Предстоят химиотерапии, лъчетерапии и инплантиране на стволови клетки. Лечението е скъпо, а семейството му не може да поеме разходите.

Турнирът ще се проведе в Спортен център “Славейков”. Системата за провеждане е групова фаза + директни елиминации. Отборите могат да се запишат за участие, до 18:00ч. на 28-и юни (тел. за информация: 0897 81 93 80. Таксата за участие е 60 лева на отбор. Всички участници трябва да бъдат над 16-годишна възраст. За първите 3 отбора ще има медали, а за шампиона ще има и Купа.

Междувременно, днес ще има благотворителни базар и концерт в подкрепа на Цвети. Те ще се състоят в Летния театър, от 16:00 часа. В спектакъла участие ще вземат Тони Димитрова, Виктор Калев, деца от бургаските детски градини и др.

Всеки би могъл да подаде ръка на Цвети и семейството му и чрез банков превод по сметка: Цветомир Красимиров Чалъков – IBAN BG60RZBB91551009366733.