Ново от Bet365! Промоции за Мондиал 2018!

1
294
Добави коментар

Ново от Bet365! Промоции за Мондиал 2018! Ако се чудите как да залагате на различни пазари на Световното без да губите заложените от вас пари, Бет365 ще Ви даде отговор. Британският букмейкър връща заложените пари ако избраната от вас среща завърши с нулево равенство. Повече за нея научете долу!

Започнете вашият акаунт в Бет365, използвайки нашия начален Бет365 бонус код. С него вие ще увеличите възможностите за залагане и шанса за печалба!

Bet365 правила и условия на офертата!

Заложете преди даден мач на един от следните пазари: Първи или Краен Голмайстор, Голмайстор по всяко време, Краен или Точен резултат, както и Краен резултат за полувреме. Задължително срещата трябва да бъде от Световното Първенство в Русия. При краен резултат 0-0, парите на загубения от вас залог се връщат отново във вашата сметка. По-точно казано Бет365 ви дава шанс за почти безрисков залог.

За да участвате в промоцията е нужно да знаете и следните неща! Тя е валидна за нови или класиращи се клиенти на Бет365. Валидна е само за двубоите от Световното Първенство в Русия 2018. Както се споменава и за всички други оферти на букмейкъра, при използване на “Затвори Залог”, за да затворите цял залог, вие не се класирате за нея. В случай, че затворите част от залога, вашият залог се класира на база на останалия активен, т.е. само той ще бъде възстановен. При “Промени Залог” нещата също са подобни, само че там се класирате на база на новия залог. Bet365 запазва своето право да ви дисквалифицира, от която и да е промоция, при установено нарушение или злоупотреба.

Споменахме всичко най-важно за промоцията, а на вас Ви остава само едно- да залагате. Също така Ви съветваме да се възползвате от началния бонус по-горе, за да дадете успешен старт на вашия онлайн букмейкърски акаунт. Екипът на Бонус Кодове се е постарал да Ви предложи и: Бетфеър бонус код, Ефбет  бонус код и ПокерСтарс бонус код.