Най-яката диета, която някога съм чувала-Така топи корема, че за плажа съм бомба!

1
136
Добави коментар

През първата седмица ще загубите 5 кг. За съжаление, няма магическа рецепта за отслабване.

Но едно нещо, което знаем със сигурност: не можете да отслабнете, без да ограничавате количеството консумирани калории. Това е най-трудното при всяка диета. Но не се отчайвайте! Има диета, която вече е помогнала на много хора да загубят десетки килограми. Само през първата седмица успяват да се освободят от 5 кг. Основната съставка на тази диета са яйцата!

Не забравяйте! Тази нискокалорична диета е предназначена за бързо отслабване. Само абсолютно здрави хора могат да я използват. Прекалено дълго не е позволено да се следва.

Защо яйцата?

Те са богати на всички хранителни вещества, необходими на човек:

– витамини: В12, В2, В5, А, Е;

– минерали: желязо, цинк, калций, магнезий, калий;

– мононенаситени мазнини – 25%;

– полиненаситени мазнини – 9,4%;

– наситени мазнини – 18,1%.

Не забравяйте! В яйцата има малко витамин С, така че диетата трябва да включите зеленчуци и плодове, които са богати на аскорбинова киселина. Мнозина се страхуват, че прекомерната консумация на яйца ще доведе до повишаване нивото на холестерола в кръвта. Всъщност нивото на холестерола се влияе много малко от яйцата. Много по-опасно за организма са наситените мазнини и транс мазнините.

Диетичното меню

По време на диета, можете да почувствате умора и сънливост – всичко това заради ограничаването на въглехидратите. Всеки ден се опитвайте да правите упражнения, за да се развеселите и освен това да изгорите калории.

1 седмица:

Понеделник: Закуска: 1 грейпфрут и 2 варени яйца. Обяд: плод (с изключение на банан) и 2 филийки хляб. Вечеря: салата с варено пиле.

Вторник: Закуска: 1 грейпфрут и 2 варени яйца. Обяд: салата с варено пиле. Вечеря: 2 варени яйца, салата и портокал.

Сряда : Закуска: плодове (с изключение на банани) и 2 варени яйца. Обяд: парче твърдо сирене, филия хляб и домат. Вечеря: салата с варено пиле.

Четвъртък: Закуска: 1 грейпфрут и 2 варени яйца. Обяд: плод (с изключение на банан ). Вечеря: салата с варено пиле.

Петък: Закуска:  плод (с изключение на банан ) и 2 варени яйца. Обяд: варени зеленчуци и 2 варени яйца. Вечеря: риба на скара или печена салата.

Събота: Закуска: 1 грейпфрут и 2 варени яйца. Обяд: плод (с изключение на банани). Вечеря: салата с варено пиле.

Неделя: Закуска: 1 грейпфрут и 2 варени яйца. Обяд: варени зеленчуци с пиле и доматена салата. Вечеря: варени зеленчуци.

2 седмица:

Понеделник: Закуска: плод (с изключение на банан) и 2 варени яйца. Обяд: варено пиле и салата. Вечеря: 2 варени яйца, салата и портокал.

Вторник: Закуска: 1 грейпфрут и 2 варени яйца. Обяд: варени зеленчуци и 2 варени яйца. Вечеря: риба на скара или печена и салата.

Сряда: Закуска:  плод (с изключение на банан) и 2 варени яйца. Обяд: салата с варено пиле. Вечеря: 2 варени яйца, салата и портокал.

Четвъртък : Закуска: плод (с изключение на банани) и 2 варени яйца. Обяд: парче твърдо сирене, 2 варени яйца и варени зеленчуци. Вечеря: салата с варено пиле.

Петък: Закуска: 1 грейпфрут и 2 варени яйца. Обяд: салата от риба тон. Вечеря: салата и 2 варени яйца.

Събота : Закуска: 1 грейпфрут и 2 варени яйца. Обяд: салата и варено пиле. Вечеря: плод (с изключение на банани).

Неделя: Закуска: плод (с изключение на банани ) и 2 варени яйца. Обяд и вечеря: печено пиле и зеленчуци. Не забравяйте да се консултирате с лекаря си, преди да намалите рязко диетата!

Внимателно следете здравето си.

Диетата е наистина строга. Но това ще бъде чудесно начало на новия ви живот!

loading…