Седмична подредба – 25.06.2018 – 01.07.2018

2
239
Добави коментар
gabo
gabo

Седмична подредба – 25.06.2018 – 01.07.2018

 

Мили приятели, за последната седмица на месец юни съм избрала да бъдем посъветвани от три таро колоди. Тази седмица е наситена и с астро събития – преминаването на Марс в ретрограден ход, а само ден след това и пълнолуние в Козирог. Очаквайте повече информация за тях на моята страничка.

Но тази седмица има интересни послания от картите.

Вариант 1

Изливащото се като фонтан таро е с много любопитно послание.

Изтеглените карти са:

Слънцето Кралица пентакли Колелото на Съдбата

Една седмица, в която нашите усилия могат до ни донесат късмет.

В първите дни от седмицата ще успеем да се справим с всичко, което ни е терзаело. Време да усетим отново радостта от живота, да намерим своята вътрешна сила и воля. Слънцето е много специална карта. В астрологията Слънцето е свързано с нашето Аз, его, самочувствие, с нашата виталност. Дори да сме имали по-трудни моменти, ще успеем да ги преодолеем, да блесне слънце и на нашата уличка. Период на откритие, осветяване на нашите идеи, мечти.

В средата на седмицата ще имаме повече необходимост да заземим и реализираме онова, което сме открили като желание в началото на седмицата. Да се погрижим за материалното си спокойствие, да си създадем уют. Да се почувстваме отново у дома. Ще бъдем добре организирани около своите цели. Това е време да усетим радостта по един чувствен, материален начин – да пипнем своите желания, да ги обвием в материя.

В последните дни от седмицата не всичко ще зависи от нас. Но ще имаме своите постижения и късмет. Нека не забравяме, че цикличността е естествен процес. Дори да сме имали тъга, ще дойде и по-добро време. Възможно е да се върнем към положения, които вече са ни познати. Бъдете адаптивни към промените. Дори да не успяваме напълно да контролираме всички събития около нас. Вселената има своите планове за нас.

Последната карта е Двойка жезли. Вероятно ще има ситуации, в които ще трябва да направим своя избор. Ще сме на кръстопът между миналото и бъдещето.

 

Вариант 2

Доброто таро има толкова любовно послание. Нека бъде!

Изтеглените карти са:

Любов Двойка на водата/чаши Крал на земята/пентакли

Една седмица, в която съюзите с другите ще са от голямо значение. И дори да са толкова любовни карти, ще ни се налага да правим компромиси.

Влюбените или карта Любов е много интересна. Да, тя е свързана с любовта, но по-скоро с отношенията и нашето умение да влизаме в съюз с околните. Когато правим избори, когато съзнателно вървим в посока свързване, обединяване с друг човек. Такива връзки изискват взаимен компромис. Така и ние през първите дни от седмицата може да се настроим да бъдем малко по-компромисни, ако искаме да запазим добрите си отношения с околните. Много е интересна картинката – жена и лъв, между звяр и човек. И тук има идеята за съвместяване на две различни теми.

Двойка на водата ни напомня, че емоциите са важни, когато вземаме своите решения. И споделеността е приятен начин да се обединим с друг човек. Не само на ниво разум, но и на ниво чувства трябва да сме готови да дадем от себе си, да получим от друг човек. В средата на седмицата обмен на енергия и ресурси ще е от значение. И за по-добри успехи, нека не слагаме бариери между себе си и другите.

В край на седмицата ще сме успели да достигнем до своите цели. Компромисите и екипната работа ще ни носят успехи и добра репутация. Когато имаме достатъчно време, за да се насладим на живота.

Последната карта е Императрицата. Една седмица, в която плодородието и комфорта ни ще са много по-значими. Но и с оглед на Крал на земята, темата за взаимоотношенията ще е много важна. Бавно и постепенно ще успяваме да постигаме целите си. Това не е седмица на шеметните решения, а по-скоро на съдружие с околните.

 

Вариант 3

Китайското таро прелива от дворцови карти.

Изтеглените карти са:

Рицар чаши Паж жезли Тройка жезли

В първите дни от седмицата може да сме малко несигурни в своите намерения. Страховете ни ще са свързани с темата за отхвърлянето. Дори да имаме идеи, които ни изкушават, увереността малко ще ни се губи от страх да не бъдем отхвърлени. Но това е много симпатична карта за творчески проекти. За вдъхновение. Сега е време да позволим на въображението ни да проработи. Страстта и желанието за успех ще ни владеят. Възможно е да имаме изкушаващи предложения.

Които ще помогнат разговорите да бъдат по-откровени, смели, дръзки. В средата на седмицата ще проявяваме повече инициативност, ще получаваме интересни и вълнуващи послания, които ще събуждат жаждата за приключения. Нашата несигурност ще изчезне и ще бъде заменена с желание да рискуваме, за да постигнем набелязаните цели. Нека вървим напред със своя чар и харизма, те ще ни отварят вратите пред нас.

В последните дни от седмицата ще се наслаждаваме на своите инициативи и ще мислим в перспектива за по-големи успехи. Добро време за разширяване на проектите, с които сме се захванали. Нека не отказваме, ако ни се предложи подкрепа, това ще ни донесе повече възможности.

Последната карта е Рицар пентакли. След всички усилия, вдъхновение, риск, ще имаме и своето време, в което да заземим тази енергия в добри резултати. Нека мислим в перспектива, да огледаме детайлите и работим търпеливо.

Много приятна комбинация, която преминава през всички фази на сътворението – от идеите, към реализирането и постигането на сигурност.

Пожелавам прекрасни мигове през новата седмица, приятели.

За повече информация или лична консултация, може да ме откриете чрез контактната форма. Или в моята фейсбук страничка Emma и картите. За мен ще е радост да бъда ваш консултант и да преведа на достъпен език магичните шепоти на Вселената.

Свързани