Среща на DiecastCarsBG – Форум за авто модели

2
180
Добави коментар
roadhelp.bg
roadhelp.bg

Среща на DiecastCarsBG – Форум за авто модели

До всичко любители на миниатюрните автомобили. През септември месец, ще се проведе събитието на DiecastCarsBG – Българският форум за автомобилни модели. Това ще бъде ЕДИНАДЕСЕТА годишнина на форума.

Събитието ще се проведе на 08.09.2018 – Събота в гр. София, хотел Метрополитън – намира се на булевард Цариградско Шосе и бул. Александър Малинов. Точния адрес е булевард Цариградско Шосе 64, 1784 Младост 1 София.
Има безплатен паркинг за гостите на събитието.Наличен е и подземен паркинг със товарна рампа така че носенето на модели няма да е проблем.
Покриването на разходите се поема изцяло от DiecastCarsBG, това означава, че входът за всички е безплатен!

Времетраене:
От 10:00 до 17:00 (17:00:18:00 ще бъде време за прибиране на моделите)

ВАЖНО!
За да участвате, ТРЯБВА да заявите ВЪВ темата написана във форума за събитието ==> ТУК <==. Задължително посочете в нея ако ще носите с вас модели!
Както всяка година ще има списък на посетителите – записването не е задължително, но така по-лесно ще планираме броя на масите и необходимото място.
За посетителите ще бъдат подготвени баджове, съдържащи nickname във форума и истинско име. Моля, когато се записвате в темата, напишете своето име. Може да е само първо име или име и фамилия – така както желаете да бъде изписано на баджа, който ще получите в деня на срещата. Дори да не сте се записал/а в темата, ще имаме и празни баджове, които да попълните на място.
Изложбената площ ще е по-малка спрямо миналата година. Няма да има ограничения в количествата на моделите, но ще е хубаво когато се записвате, да споменете ориентировъчно какви модели мислите да донесете. (Във форума ще видите скоро и клип за големината и вида на залата)
Можете да донесете и модели за продажба/замяна, но в разумни количества. Преценете кои модели биха били най-интересни. Фокусът на срещата ще е върху показаните модели от лични колекции.

За евентуални промени СЛЕДЕТЕ ФОРУМНАТА ТЕМА ==> ТУК <==.
Събитието във Facebook ==> ТУК <==.

БЛОГ – ПЪТНА ПОМОЩ Репатрак RoadHelp.bg

Пътна помощ, Репатрак, Roadside assistance – 24/7, за София и страната. Най-ниски цени в бранша! Репатриране на повредени, катастрофирали или транспорт на автомобили, джипове, бусове, мотори и други от А до Б. Без скрити такси. Превоз на МПС закупени от магазин до точка на клиента. Регистрация в КАТ, доставка на гориво, провизии, консумативи, масла, ремъци, гуми. Смяна на гуми, консумативи, масла, ремъци. Извършване на ремонти ако е възможно. Фирмата ни притежава лиценз и е регистрирана по ДДС. Издаваме фактури.

Тел.: +359 878 424 097
ИМЕЙЛ: [email protected]

пътна помощ софия, пътна помощ софия репатрак софия денонощна пътна помощ превоз на МПС, репатрак софия
Пътна помощ, Репатрак, София – RoadHelp.bg