Coca-Cola пуска специална лимитирана серия със знамето в цветовете на дъгата в подкрепа на Milano Pride 2018

2
95
Добави коментар
svetla58
svetla58

Към посланието за равенство се включи и най-известната пенлива напитка на света. Емблематичната червена кутийка се облече в любов. Всъщност говорим за един много малък детайл в новия облик на любимото кенче Coca-Cola, но с толкова голямо послание, което на някои хора със сигурност ще извади очите, но пък за повечето е достойно за техните адмирации.

За да отпразнува месеца на равноправната любов Coca-Cola стартира специално издание кенчета Arcobaleno, посветено на чувството, което вярва, че може да обедини всичко и всички, да преодолее разстоянията и да надхвърли етикетите. Логото Coca-Cola е променено на красивата дума LOVE с легендарния, за марката, шрифт.

В деня на самия парад ще има специален Cola ъгъл, където всеки би могъл да заснеме и отпразнува любовта си във всичките й форми със снимка, която да сподели директно Online с хаштаг #LoveIsLove. Coca-Cola са един от основните партньори на Milano Pride.

На 30-ти юни всички служители на фирмата и техните семейства, познати и приятели ще бъдат накарани да се включат в парада. Трябва да се има предвид, че още преди одобряването на закона Cirinnà, от гиганта признаха всичките права на своите работници, за да се осигури спокойна работна среда в крак с времето, още свободни места, но преди всичко да се разшири здравното осигуряване, еднополовите бракове и даването на съпружески отпуск при хомосексуалните бракове.

От бранда продуцираха и реклама, в която брат и сестра едновременно хлътват по чистача на басейна.

И накрая, Coca-Cola получи „Diversity Brand Award 2018” за ангажираността си с кампании за насърчаване на приемствеността и разнообразието. Кутийките “LOVE” ще бъдат на разположение и на бизнес партньорите на фирмата Deliver и Amazon Prime Now. Разбира се, основната напитка, която ще се лее на парада ще е лимитираната серия на любовта.

„Равнопоставеността и многообразието са изключително важни при определянето на това, което сме като марка и като компания. Coca-Cola е марката на всички, във всички възможни различия. Кеновете “Любов” са перфектната възможност да използват нашето известно лого, за да изразят простичка, но силна идея за равенство.”, са думите на Annalisa Fabbri, маркетингова директорка на Coca-Cola Italia.

Със сигурност ще има мощно цветно цунами, което ще залее света, само за да го измие от почернените му очи, горчилката в сърцата и мръсните мозъци. Както се случи и на международния ден на жената, който ви показахме ТУК, в настоящия случай също ще видим много маркетингови гиганти, които ще отдадат своята почит към равноправието.

Редактор: Марина Делева

Етикети:
#LoveIsLove, Amazon Prime Now, Annalisa Fabbri, Arcobaleno, Coca Cola, Deliver, Diversity Brand Award 2018, LOVE, Milano Pride 2018, Емблематичната червена кутийка, кенче, лимитирана серия, любов, равенство, цветовете на дъгата