Седмична подредба – 02.07.2018 – 08.07.2018

2
177
Добави коментар
gabo
gabo

Седмична подредба – 02.07.2018 – 08.07.2018

Мили приятели, за първата седмица на месец юли имаме възможност да избираме своите послания от два таро варианта и един оракулски. Нека сърцето и душата ви водят в избора на послание.

 

Вариант 1

Завещанието на Божественото е с много вдъхновяващо и изцелително послание. Нека тази седмица носи решения на избралите го.

Изтеглените карти са:

Деветка жезли Шестица мечове Асо мечове

В началото на седмицата може да сме предпазливи, затворени в себе си и трудно да допускаме другите. Ще имаме нужда от своето време, в което да изцелим болките си, което ще ни прави предпазливи. Но това е чудесен период да съставим свой план в усамотението, което сами сме избрали. Това не е време да избързваме. А да погледнем в себе си, ще имаме възможност да се срещнем с онова, което ни ранява и потискаме дълбоко в себе си.

Тази среща може да ни накара да пожелаем поне за известно време да започнем на чисто. Да направим свой избор, в който загърбваме по-тежкото минало или болезненостите, които ни раняват. Ще имаме своите моменти, в които ще побеждаваме болките и изпитанията, които са ни спирали. Едно пътуване през света на емоциите ни, до място с вода, което ще ни донесе успокоение и изясняване – това ще бъде наш фокус през средата на седмицата.

В последните дни на седмицата ще имаме своето вдъхновение и ще откриваме с лекота решенията на своите затруднения. Комуникацията с другите може да се подобри, защото ние самите ще бъдем по-логични, ще проявяваме разум, ще искаме да разрешим ситуацията, в която се намираме и ни е затруднявала. Едно прекрасно време да скъсаме с онова, което ни ранява.

Последната карта е Рицар пентакли. Чудесна карта за упорито преследване на целите. И заземяване, рационалност.

 

Вариант 2

Тарото на Уейт е с много интересно послание. Почти ме изненада.

Изтеглените карти са:

Деветка чаши Четворка пентакли Четворка чаши

 

Една емоционална седмица, насочена повече към личните желания и удоволствия. Особено в първите дни от седмицата, когато ще проявяваме повече нуждата да задоволим своите сетива, своите емоции. Ще имаме своите мигове, в които ще се чувстваме като победители, защото ще усещаме задоволството от живота. Пълно удовлетворение на собствените нужди. Ще получаваме онова, което желаем. Деветка чаши, като всички други деветки, е малко самостоятелна карта. И не е изключено да сме прекалено фокусирани в своите желания, да проявяваме малка доза егоизъм. Явно е дошло време да излекуваме стари болки и отново да усетим вкуса на живота, което ще ни прави концентрирани в своите изживявания и радости.

В средата на седмицата ще искаме да запазим тази радост. Нека желанието ни да се подсигурим и задържим спечеленото не се превръща във фанатизъм. Ще имаме нужда да се усетим стабилни. Този лек егоизъм на Деветката преминава в затваряне за другите, трудно да допускаме промяна, заради желанието ни да задържим по-дълго своето богатство.

В край на седмицата ще усещаме неудовлетворение. Това уединение и его насоченост, може да не се окаже най-прекрасното, което сме изживявали. Еуфорията от Деветка чаши достига до момент на равносметка. В който момент може честичко да обръщаме поглед към другите и да сравняваме техните постижения със собствените. От което идва и неудовлетворението. В последните дни от седмицата е добре на направим преоценка на наличното, постигнатото. И да сменим своя фокус, колкото и да ни е трудно. Усамотението може лесно да премине в самота.

Последната карта е Тройка чаши. И в крайна сметка винаги споделеното с другите щастие е по-приятно, отколкото сами да стискаме своите ресурси и емоциите. Общуването с другите е важно и не бива да се затваряме за околните.

 

Вариант 3

Мистичен шамански оракул има много изцелително послание. Време за израстване.

Изтеглените карти са:

The Medicine Wheel Upper world Jaguar

В началото на седмицата ще сме завъртени в това лечебно колело, в което да открием своите отговори. Ще изследваме различните дирекции в своя живот, за да достигнем до своите отговори, мъдрост и просветление. Време е да погледнем зад гърба си – на юг, за да видим какво задържаме от своето минало. Когато обърнем поглед на запад, ще открием връзките с другите, които са токсични за нас, които изпиват енергията ни. Когато обърнем взор на север, време е да признаем пред себе си до каква степен познаваме страстта към живота и успяваме ли да я изживеем. С поглед на изток ще визуализираме своето ново начало, раждане, как бихме изгрели, но по един нов начин. Първите дни от седмицата ще се завъртим в кръг, който ни е необходим, за да се изцелим. Дори да ни е трудно в началото, тези повторения може да са от голямо значение за голямата посока, която искаме да следваме.

В средата на седмицата ще сме готови да продължим нагоре, към лично издигане, към успехи в работата, към преодоляване на болките, за да достигнем до следващ етап в отношенията си с другите. Един силен момент, в който трябва да осъзнаем, че пречките, които сами слагаме пред себе си, страховете ни – всички те са илюзорни оправдания да направим промяната, която толкова желаем. Всички имаме своите закрилници, имайте повече вяра в тях.

В край на седмицата ще имаме своите мигове, в които ще срещаме новостите. Тази стъпка напред и нагоре, тя ще ни даде шанс да излезем от рутината, да изследваме непознати за нас места, ситуации. Когато искаме да бъдем на върха, трябва да имаме смелостта да достигнем до него, дори да излезем от зоната си на комфорт. Нека използваме своите инстинкти, те ще ни помагат в новите условия, в които попадаме.

В край на седмицата ще видим резултатите, за които сме се борили. Време за реколта. И не забравяйте да помислите за времето, в което няма да имаме такъв шанс за напредък. Оставете от своите ресурси за по-неблагоприятни дни.

 

Пожелавам прекрасна нова седмица, приятели.

За повече информация или лична консултация с мен, може да ме откриете чрез контактната форма или в моята фейсбук страничка Emma и картите. За мен ще е радост да бъда ваш консултант и да преведа на достъпен език магичните шепоти на Вселената.

Свързани