Леброн Джеймс подписа с Лейкърс :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник,…

1
220
Добави коментар

Леброн Джеймс се съгласи да подпише 4-годишен договор на обща стойност 154 милиона щатски долара с Лос Анджелис Лейкърс, съобщиха представителите на действащата легенда в преговорите. 33-годишният Джеймс напусна Кливланд като свободен агент и от следващия сезон ще играе за Лейкърс, които до момента имат 16 титли в НБА.

Решението на най-добрия действащ баскетболист да напусне родния Охайо за Лос Анджелис, където също има къща, ще направи Лейкърс моментално претендент за титлата в Западната конференция, където обаче играе и Голдън Стейт. Уориърс спечелиха три от последните четири титли, побеждавайки Кливланд и Джеймс във всяка от финалните серии.

Другият трофей беше спечелен от Джеймс и Кавс.

Кливланд стана първият отбор на Джеймс в НБА през 2003-а година, но седем по-късно той напусна и подписа с Маями. С Хийт той игра на четири поредни финала и спечели два трофея, след което се завърна в Кливланд за така дълго чаканата титла за града.