Ето как да си направим натурална домашна виагра – действа по-мощно дори от тази в аптеката!

1
967
Добави коментар

Тази домашна Виагра съдържа съставки, които са силни афродизиаци и могат да бъдат намерени във всеки магазин за хранителни стоки. Ето как да я приготвите:
Съставки

Диня
Прясно изцеден лимонов сок

Динята съдържа множество хранителни вещества, от съществено значение за цялостното ви здраве, като например цитрулин и ликопен, и има мощни свойства на афродизиак, които ще подобрят ефективността ви в леглото. При изготвянето на естествената виагра, трябва да се избягва използването на сол, захар или други аромати, които биха могли да намалят мощния ефект на съставките.

Приготвяне:

Започнете, като нарежете динята на малки парчета, след което поставете в сокоизтисквачка, за да получите около 1 л. сок. Когато сте готови, излейте сока в тенджера и варете за няколко минути, след това добавете лимонов сок. Смесете съставките добре и оставете да ври, докато количеството на сместа се редуцира до половината.

Сега, оставете сместа да се охлади за около час, след което прехвърлете в чиста стъклена бутилка и я съхранявайте в хладилника си. Пийте от 2 супени лъжици до 1/3 чаена чаша от тази невероятна напитка сутрин на гладно и вечер преди лягане. Редовната консумация на това лекарство ще подобри вашата сексуална активност. Напитката е безопасна да се консумира от хора от всички възрасти и от двата пола.

loading…