Адски лесно е, но никой не Ви го казва! Вижте как да включим копчето на щастието в тялото си

1
208
Добави коментар

Всеки от нас се стреми да намери щастието си и на всички ни е известна поговорката, че „щастието често се крие пред очите ни“.

Оказва се точно така: сами можем да активираме щастието си с няколко лесни стъпки. Тимусната жлеза се намира в центъра на гърдите и е връзката между мозъка и тялото. Тя отговаря за балансираната енергия на организма. Именно чрез нея можем да се почувстваме щастливи само след няколко минути. За целта е нужно да стимулираме тимусната жлеза.

Това може да се случи по няколко начина:

чрез масажиране, погалване или оказване на лек натиск върху мястото. Продължителността на действието е двайсетина секунди и е добре да си мислим някакво позитивно изречение от типа на: „Всичко е наред“. По този начин премахваме негативната енергия и тя отстъпва място на позитивната.

За да се постигне ефект, може да се наложи да мине малко време. Резултатите се изразяват в усещането за прилив на енергия. Хубаво е да повтаряме упражнението всеки ден, за да сме сигурни, че ще се получи. Този метод е ефективен в стресови състояния или ситуации или когато имаме напрегнат ден, или ако ни се случи нещо неприятно.

loading…