Уеб дизайн – изработка на уеб сайтове. Поддръжка и seo

1
278
Добави коментар

Дизайн на уеб сайт

Фирмите с добро интернет присъствие са винаги няколко крачки пред своите конкуренти, които нямат изработен уеб сайт. Сайтът притежава безброй предимства, на които си струва да се обърне сериозно внимание. Те са свързани с ниски разходи за реклама, поддръжка, комуникация с клиентите и висока достъпност, които са определящи за потребителите.
Динамичния уеб сайт е сайт, в който могат да се правят промени по съдържанието посредством административен панел. Съществуват различни видове системи за управление на съдържанието в зависимост от целите на Вашия бизнес. Чрез тях промяната на част от съдържанието на сайта става лесно и бързо, без необходима предварителна компютърна квалификация. Сайтът може да бъде предназначен изцяло да информира потребителите, както и за продажбата на различни стоки и услуги. Неговите функции трябва да бъдат изцяло съобразени с дейността на фирмата, съответно и с нейния сайт. Ето защо съществуват различни видове модули, които да улеснят потребителите в търсенето и покупката на даден продукт. В настоящата статия ще бъдат разгледани накратко част от модулите, които могат да бъдат срещнати в различните онлайн магазини.
Модул „Галерия”: модулът позволява качването на снимки и видео във Вашия уеб сайт, използвайки административния панел. Изключително подходящ за фирми, чиито продукти имат атрактивна за потребителите визия.
Модул „Портфолио” / „Изпълнени обекти”: ако целта на уеб сайта е да представите Вашите завършени проекти на потенциални клиенти, препоръчваме именно този модул.
Модул „Често задавани въпроси”: Много полезен модул за всяка една фирма. Чрез него може да качване полезна за потребителите информация, отговаряйки на въпроси, възникнали в процеса на работа или употреба на продукта.
Модул „Електронен каталог”: дава възможност да подредите по интуитивен начин продуктите си, със съответните описания, цени и детайли за поръчка, така че потребителите лесно да изберат търсеният продукт.
Модул „Онлайн плащане”: задължително условие при продажбата на продукти през интернет е възможността за онлайн плащане. Модулът дава възможност на потребители от цялата страна и чужбина да пазаруват от Вашия сайт, без да се налага да идват на място, за да ви дадат дължимата сума.

« НАЗАД