Афилиейт програми

2
461
Добави коментар

Афилиейт маркетинга и афилиейт програмите са едни от най-добрите възможности за започване на собствен бизнес в днешно време. В афилиейт програмите има голям потенциал за печелене на пари и всичко, което ви трябва да започнете да печелите чрез афилиейт е уебсайт.

Има различни видове афилиейт, при някои имате възможност чрез сайта си да продавате продукти на някоя фирма и да получавате комисионна от продажната цена. Другият вид, който бих ви предложил, е с препращане на потенциални клиенти. Какво значи това? Когато потребител от вашия сайт бъде препратен чрез линк (банер,тестова връзка или друг вид) към сайта, който предлага афилиейт програмата и се регистрира там, вие печелите комисионна. В зависимост от сайта, който сте избрали, комисионната може да е еднократна сума или, както е обикновено в сайтовете за покер и спорни залагания, процент от изиграната от потребителят сума.

След като се включите някоя афилиейт програма, обикновено ви се предоставят банери и други видове рекламни материали и статии с маркетингови трикове, които можете да ползвате, за да привлечете трафик към сайта си.

Internet пари – Онлайн печелене на пари