Микроскоп Levenhuk LabZZ M101 Orange

18
214
Добави коментар

Levenhuk LabZZ M101 Microscope – чисто нови микроскопи, проектирани специално за най-младите изследователи на микрокосмоса. Микроскопите Levenhuk LabZZ се предлагат с уникално оформени корпуси в красиви полупрозрачни цветове: лунен камък, аметист, небесносин и лайм. Всеки модел е придружен от набор за експерименти Levenhuk K50, който съдържа всичко необходимо за провеждането на независимо изследване у дома. Включените цветни инструкции за употреба са интересно и информативно четиво за малкия изследовател.

Микроскопите Levenhuk LabZZ са оборудвани с три качествени лещи на обектива (4x, 10x, и 40x), плъзгащ се двупозиционен окуляр WF10x-16x и осигуряват увеличение до 640x. Качествената оптика създава истински ярки, ясни и живи образи на наблюдаваните образци. Микроскопите са оборудвани с долно светодиодно осветление с променяща се яркост, което позволява да се наблюдават прозрачни образци в предавана светлина.

Основни характеристики на микроскопите Levenhuk LabZZ M101:

Цветен детски микроскоп с увеличение до 640x Пластмасовият корпус с оригинална форма е надежден и лек На разположение в четири красиви цвята Плъзгащ се двупозиционен окуляр WF10x-16x Употреба на открито, благодарение на захранваното с батерия осветление Енергоефективно долно светодиодно осветление Включен набор за експерименти Levenhuk K50 Как изглежда малка буболечка при голямо увеличение? Каква е вътрешната структура на растенията? Какво живее в капчица езерна вода?

С микроскопа Levenhuk LabZZ M101 Orange (Оранжев-червен) децата ще могат да намерят отговори на тези и много други въпроси, които интересуват техните млади и любопитни умове. Наборът включва всичко необходимо за първите самостоятелни експерименти – подготвени микроскопски образци, специални инструменти за микроскопска работа и ръководство с информация за потребителя с много интересни експерименти. Микроскопът се отличава от традиционните с яркия си полупрозрачен цвят на аметист и би бил прекрасен подарък за млад биолог!

Качествена оптика Микроскопът е предназначен специално за деца, но по отношение на неговите оптични характеристики, този модел по никакъв начин не е по-лош от много микроскопи „за възрастни“. Уредът е оборудван с три лещи на обектива. За да промените увеличението, не е нужно да спирате работата си, можете бързо да превключвате обективите с помощта на револверната глава. Уникалната особеност на този модел е плъзгащият се двупозиционен окуляр, който заменя два окуляра с увеличение 10 и 16 пъти, и наистина се използва много лесно. Не е необходимо Вашето дете да сменя окулярите, следователно те няма да се изгубят. Трите обектива и този окуляр Ви позволяват да постигнете следните нива на увеличение: 40x, 64x, 100x, 160x, 400x и 640x.

Изучаване на микроскопски образци За да наблюдавате крилото на муха или клетките на лука, върху кръглата предметна маса трябва да се постави тънка прозрачен образец. Удобните щипки ще я задържат на място – няма да я изгубите от полезрението след небрежно движение. Излъчваната от светодиодите светлина (разположени под предметната маса) минава през образеца и създава увеличеното изображение. Регулируемата яркост е много удобна функция – можете да направите осветлението по-интензивно за дебели и по-слабо прозрачни образци или по-малко интензивно, когато наблюдавате много тънки и много прозрачни срезове.

Удобна и безопасна конструкция Корпусът на микроскопа е изработен от издръжлива пластмаса – уредът е много лек, но е издръжлив и надежден. За да се предотврати получаването на дискомфорт по време на наблюденията, главата на микроскопа се накланя на 45 градуса. Микроскопът работи с батерии – това прави микроскопа по-безопасен за употреба и с по-малки размери.

Интересни експерименти Комплектът съдържа набор за експерименти, който включва всичко необходимо за провеждане на увлекателни експерименти у дома! Ръководството с информация за потребителя ще разкрие на Вашето дете как работи микроскопът, какво може да прави с него, как се подготвят микроскопски образци и развъждат микроскопски ракообразни у дома, и много други интересни неща!

Характеристики:

Великолепен микроскоп за деца с увеличение до 640х Здрав и лек пластмасов корпус с интересна форма Два окуляра в един Осветление с батерии за употреба извън дома Долно светодиодно осветление с достатъчна светлинна енергия Включен е набор за експерименти

Комплектът включва:

Микроскоп Обективи: 4x, 10x и 40x Окуляр: WF10x–16x Кръгла предметна маса с щипки Дискова диафрагма Вградено светодиодно осветление 2 батерии размер АА Набор за експерименти Levenhuk K50 Ръководство за потребителя и доживотна гаранция

Наборът за експерименти Levenhuk K50 включва:

Ръководство „Атрактивен микроскоп. Проучване на микрокосмоса“ Пинсети Ферма за Artemia (морски скариди или морски маймунки) Микротом Флакон с дрожди Флакон със смола Флакон с морска сол Флакон с морски скариди 5 готови за употреба образеца 5 чисти предметни стъкла Капкомер Покривало против прах