Продава се: 1995 Toyota Supra

1
Добави коментар
Syncro
Syncro

Nasko Nikolov
на 01.05.2014

Оценката

Повярвайте ми никой няма да обърне внимание на големият диоптър на очилата ви, дори и да са залепени по средата с лейкопласт. Дори и с два различни чорапа да сте няма да останете без приятели. Аз ще съм един от тях, ако може.

Чувствате ли се аутсайдери? Липсват ли моменти в живота ви, в които сте център на вниманието? А искате ли да имате много такива? bgtuner.com има подходящото средство за това. Решението на проблемите ви е на един клик разстояние. А нейното име е Toyota Supra, която е произведена през далечната 1995 година. Дори и на 19 години спортният японски автомобил е рядкост на пътя, а техническите й характеристики са актуални дори и сега. Нейните 276 конски сили са мечта за някои настоящи спортни автомобили.

Но не оставайте с впечатлението, че искам да ви накарам да се качите в редова Supra. Не че това няма да ви донесе адреналин и необходимото внимание, но за да сме сигурни, че ще сте центъра на внимание трябва да я точно този модел.
Тунингована от Drag International, Toyota Supra вече притежава съвсем различно и много по-голямо количество конски сили. И за да съм точен, техният брой е 1342!!! С това число няма как да не осетите що е то адреналин на „макс“.

Надали ще ви интересува как е постигната тази мощност, но за да не се изложите в разговорите на старт/финалната права ще нахвърляме малко информация. Двигателя е 3.2 литров с управление AEM V2, електрическа водна помпа, по-големи инжектори, бензинова помпа Weldon Race, алуминиеви биели от GRP, интеркулер GReddy, огромен турбочарджър и още много. Не се притеснявайте, просто научете 4-5 термина от горепосочените и ги изброявайте уверено. Това ще задоволи любопитството и на най-любопитните. Ако все пак искате да сте сигурни, че няма да се изложите добавете към термините и RPS Performance от която е 6-степенната ръчна скоростна кутия с 3 карбонови диска, PST за карбоновия кардан, TRD за  диференциала с ограничено приплъзване (LSD) и няколко лесни като CCW за модела на джантите и Mickey Thompson за модела на гумите.

И все пак си мисля, че това няма да ви е нужно защото всички на тротоара или на пистата ще останат без думи при вида на автомобила или при неговия звук (обърнете внимание на т.н изпускателна система и само си представете какъв ще бъде той)

И така след като издържахте до тук мисля че нямате време за губене и незабавно трябва да се насочите към обявата и да направите този прословут „клик“.