Спечелете кайт-сърф и 30 броя кутии кафе Якобс 3в1 Айс Кафе

2
155
Добави коментар

Краен срок – 29 юли 2018

Какво се случва, когато един ескимос е за първи път на море? Можеш да разбереш с помощта на Jacobs.

Открий караваната на Jacobs (виж датите в календара отдолу), почерпи се с ледено Jacobs 3in1 Ice и се снимай в нашата ескимоска фотоинсталация. Ще си тръгнеш с невиждана снимка, честна ескимоска! Ако се регистрираш на jacobssummer.bg, можеш да си подариш и още една лятна награда!
И както казват в телешопите, НО ТОВА НЕ Е ВСИЧКО!

Ако откриеш ескимос на плажа, може да участваш с него във филма на Jacobs „С ескимос на море“. Как? Просто трябва да си почиваш по южното Черноморие, да попаднеш на ескимос… и кой знае. Може летният ни блокбъстър да е първата ти стъпка към Холивуд!

Предизвикай лятото както никога досега.

Къде ще ни откриеш?
20.07 – Бургас, Тройката
21.07 – Несебър, пътя за Стария град
22.07 – Китен, при Кметството
23.06 – Приморско, при Кметството
24.07 – Лозенец, вход към плажа
25.07 – Царево, централна улица
26.07 – Ахтопол, при Кметството
27.07 – Синеморец, център
28.07 – Градина
29.07 – Созопол, вход към Стария град

Наградите в Кампанията ще бъдат следните: един брой кайт-сърф и 30 броя кутии кафе Якобс 3в1 Айс Кафе, които ще бъдат раздадени при следните условия:

Представител на Организатора ще изтегли печелившите 31 участника за всяка от наградите, които са се включили в кампанията по описания по-горе ред;

Наградите се получават срещу представен документ за самоличност.

Имената на участниците, спечелили някоя от наградите на Кампанията, ще бъдат обявени в уеб-платформата www.jacobssummer.bg.

ОРГАНИЗАТОРЪТ се свързва с избраните печеливши лица на посочените от тях при регистрацията телефон и договарят деня, мястото и часа за явяването им в офиса на ОРГАНИЗАТОРА за получаване на наградата.