Лепа Брена с уникален жест към сина си и снаха си! Ето какво подари тя на младото семейство

1
204
Добави коментар
slavchev
slavchev

Лепа Брена направо позлати младоженците. Сръбската певица и съпругът й ожениха сина си Филип Живойнович миналият месец.

На 21-ви юни Александра и Филип се врекоха във вечна любов един на друг. Очаква се това да е сватбата на десетилетието. Всичко беше планирано до най-малката подробност, а всяка крачка на младоженците се следеше под лупа от сръбските медии.

Лепа Брена и съпругът й Бобан успяха да засенчат дори кралската сватба на Меган и Хари. Те сътвориха истинска приказка за двамата влюбени. А тази приказка излезе над 400 000 евро на сръбската певица. Тази сума обаче е нищо в сравнение със сумата, която са получили Александра и Филип като подаръци за венчавката, пише hitportal.com.mk. Освен безбройните подаръци от известни марки като Прада и Версаче, двамата влюбени са получили много пари. Близо с 1 милион евро са се замогнали синът и снахата на Лепа Брена.

Източник, който е бил гост на сватбата, казва, че на сватби на техни колеги и известни личности, се дават най-малко 1000 евро.

Лично той дал на Александра и Филип 1500 евро в плик, както се прави по традиция. А като се има предвид коя е Лепа Брена, сръбският изпълнител казва, че го е било срам да даде по-малко. Младото семейство посрещна около 900 гости на специалното тържество след венчавката в църквата. Ако всеки от тях е отделил по 1000 евро за новото семейство, то те сега са с близо 900 000 евро по-богати.

Но най-хубавият подарък, който семейството получи е, не от кога да е, а от доведената майка на младоженеца Лепа Брена и баща му. Сръбската певицата и бившият тенисист отделиха 200 000 евро, за да купят луксозен имот на младото семейство, информират сръбските медии.

В него Александра и Филип ще могат да изградят своя нов съвместен живот и да създадат общи спомени.

loading…

Харесване на това:

Харесвам Зареждане…

Свързани