Natura Bissé се грижи за кожата на актьорите от филма „Mamma Mia! Here We Go Again „

2
193
Добави коментар
eventA
eventA

Испанската козметична марка се превръща в предпочитан избор от световноизвестни гримьори

Natura Bissé отново става част от проект в света на киното.  Луксозната испанска марка участва в снимките на един от най-очакваните филми за 2018 г. – „Mamma Mia! Here We Go Again“, режисиран от известния Ол Паркър. Марката се превърна в предпочитан избор чрез експертизата на известната гримьорка Тина Ърншоу, която е лоялен последовател на Natura Bissé. Продуктите на Natura Bissé осигуриха грижи за кожата на звездите по време на заснемането на филма.

Тина Ърншоу беше съблазнена от качеството и ефективността на продуктите на Natura Bissé, като тези от сериите Diamond Collection и The Cure Collection. Фантастичните формули, които марката демонстрира в своите продукти и терапии, регенерират и разкрасяват кожата, допринасяйки за намаляване на негативните въздействия от постоянните грим сесии върху нея. Продуктите също така се предоставят на главните актьори, в допълнение към терапиите на снимачната площадка, за да продължат с грижата за кожата си вкъщи и да я подготвят за камера. Джесика Кийнън, която влиза в ролята на по-младата версия на лелята на Софи – Таня, споделя впечатленията си след използването на продуктите на Natura Bissé:

„Natura Bissé беше позната за мен марка отпреди, благодарение на блестящата визия, която Тина Ърншоу винаги успява да създаде. Тя забеляза, че кожата ми е суха и има отчаяна нужда от хидратация, затова ми даде няколко продукта, които мигновено промениха вида ми и заедно с това навиците ми за грижа за кожата. Продуктите, които използвам, включват кремовете Diamond Extreme и Diamond Extreme Eye, почистващия гел The Cure All-In-One, както и The Cure Hydro-Gel Toner. Още от втория ден забелязах разликата – кожата ми беше станала по-светла и сияеше. Изглеждах толкова свежа, сякаш току-що са ми правили масаж на лицето! Зашеметена съм от резултатите при използването на Natura Bissé. Кожата ми се промени завинаги.“

„Mamma Mia! Here We Go Again“ събра звездите от първата част на проекта – „Mamma Mia!“, включително Аманда Сейфрид, Мерил Стрийп, Пиърс Броснан и Колин Фърт, десетилетие след излизането на оригиналната музикална комедия. В допълнение в новия кино проект участват група от известни холивудски звезди, сред които актрисите Лили Джеймс и Джесика Кийнън, както и певицата Шер.

Джесика Кийнън разказва също кои са най-предпочитаните от нея продукти на Natura Bissé и защо:

 

„Любимият ми продукт, който наскоро добавих към грижата за кожата си, е диамантеният White Oil-Free Brilliant Tinted SPF. Не знам какво е магическо вуду в тази бутилка, но това е нереално. Мога да покажа кожата си, без да нанасям грим, като в същото време показвам сиянието, с което Natura Bissé ме е дарила. Завинаги съм благодарна.“

Като признат лидер в грижата за кожата, Natura Bissé въплъщава страстта към красотата, благодарение на строгите си стандарти за продукти за кожа. Великолепното обслужване, иновативните технологии и висококачествени съставки са неизменни критерии за качество, които компанията поддържа. Стараейки се да предостави на всеки свой клиент и последовател индивидуално решение за проблемите с кожата, Natura Bissé е марка, постигнала признат международен успех, който я е поставил в най-престижните търговски и СПА центрове в света, много от които са отличени от Forbes Travel Guide’s.

Повече за Natura Bissé България можете да научите на: http://www.estheticprivilege.bg

***

Natura Bisse Barcelona e сред любимите козметични марки на много световни звезди. Бионсе Ноулс, Катрин Зита-Джоунс, Майли Сайръс, Джулия Робъртс, Камерън Диас, Кейт Бекинсейл и Сара Джесика Паркър са сред имената, които многократно са заявявали своята привързаност към испанската козметика. Известна е и традицията всяка година участниците в церемонията по връчването на наградите „Оскар“ да бъдат третирани с продукти на Natura Bisse Barcelona в специално създадени звездни апартаменти.

В България вече 10 години Natura Bissé  е представлявана от компанията Esthetic Privilege. С продуктите на марката работят едни от най-луксозните СПА центрове и салони за красота в страната. Сред топ локациите са Гранд хотел „Поморие“, хотел „Пирин Голф и СПА“, хотел „Вела Хилс“ и хотел „Роял СПА“ във Велинград, Гранд хотел и СПА „Приморец“ в Бургас, хотел „Барсело Роял СПА“ в Слънчев бряг, салон „Елинор“ в София и много други локации в България.

За допълнителна информация:

Надежда Ванева

0885 373914, [email protected]

3CON Comm & Ad – ПР и комуникации на Natura Bisse България