Ето как пръстите на краката издават всичко за характера ни!

4
211
Добави коментар
slavchev
slavchev

loading…

Вярвате или не, но изследване показва, че пръстите на краката до голяма степен сочат какъв е характерът на човека. Можете да проверите това, като погледнете към стъпалата си, после към картинката, а накрая – и към отговорите по-долу.

Първи тип

Най-често срещаният тип. Хората с такъв тип пръсти са много социални, обичат да общуват и да излизат често. Имат прекрасна личност, уважавани са от мнозина и имат страхотни умения в изнасянето на презентации и речи. Имат успешни кариери, защото комуникацията им е на високо ниво и успяват да създадат важни контакти.

Втори тип

Тези хора са много емоционални и импулсивни. Всички решения в живота им се взимат не с разума, а със сърцето. Добри са по душа и често остават неразбрани. В любовта са всеотдайни и връзките им са трайни, продължават дълго и са пълни със смисъл.

Трети тип

Спокойни и уравновесени хора, които не действат импулсивно и преценяват всяка ситуация, след което взимат най-правилното решение. Всички разчитат на трезвата им преценка и често искат съвет от тях при нужда.

Четвърти тип

Вдъхновени, обичащи живота, креативни и много цветни личности, които са рядко срещани в днешно време. Хората с такъв тип са артистични натури, умеят да виждат положителното във всяка ситуация и са много добродушни към околните. Златни!