„Бъдещите големи звезди на България“ ще пеят на живо в Бургас

2
99
Добави коментар
uzunov1
uzunov1

Малко повече от седмица дели бургаската публика от възможността да се наслади на изпълненията на участници във второто издание на Национален конкурс за млади изпълнители на популярна музика “Музикален импулс”.

В събитието ще участват над 120 талантливи деца и младежи, възпитаници на 32 вокални школи от 23 града. Всеки от участниците ще се представи с по една песен във всеки от двата конкурсни дни, които ще се проведат на 3 и 4 август в залата на Културен дом на нефтохимика.  

Освен с високото ниво на участниците, “Музикален импулс 2018” може да се похвали и с професионално жури, което ще оценя младите таланти. В него влизат обичаният от всички изпълнител и педагог Етиен Леви, известният радио водещ – Наско Стоянов, музикалният продуцент Мая Райкова, както и специалният гост-член от Лондон – Уилям Лестър – вокален педагог с огромен професионален опит от предавания като The Voice UK (Гласът на Великобритания), The Voice Kids UK и X Factor UK. 

Кулминацията на “Музикален импулс 2018” ще бъде тържественият гала концерт, озаглавен “Бъдещите големи звезди на България”. Специалното участие в него ще имат българските представители на Детската Евровизия през 2015 и 2016 година –  Крисия и Лидия Ганева, финалистката в “България търси талант” Поли Иванова, както и победителите в конкурса.  

Концертът ще се състои в неделя, 5 август, в Летния театър на Бургас с начален час 19:30. Водещи ще бъдат Стефан Лалчев и Атанас Стоянов. Входът е свободен.