Мъж почина след катастрофа от дъщерята на „Пършевица“. Ще влезе ли в затвора?

2
209
Добави коментар

Починалият Митко Иванов и съпругата му. Снимка: Личен профил във фейсбук на Мария Иванова

Почина работник, блъснат на Околовръстното шосе в София преди близо месец,  За кончината му съобщи съпругата му Мария Иванова в личния си профил във Фейсбук.

Катастрофата е предизвикана от 24-годишната Силвия Зорова – дъщеря на председателя на Асоциацията на млекопреработвателите в България и собственик на „Пършевица“ Димитър Зоров, съобщава Дир.бг.

След едномесечна борба за живот, 57-годишният Митко Иванов е издъхнал в „Пирогов“, въпреки усилията на лекарите да го спасят.

Тежката катастрофа станала на 26 юни при разклона за Драгалевци, когато Зорова шофирала мощния си джип „Мерцедес“ по Околовръстното шосе, . . Тя се ударила челно в камион на „Чистота“, а след това помела двама от работниците, миещи платната. Двамата мъже – 57-годишният Иванов и 40-годишен негов колега, били транспортирани в „Пирогов“ и във Военномедицинска академия.

По-младият мъж бил без опасност за живота, но състоянието на Митко Иванов било критично. Той бил приет за лечение с 8 счупени ребра, счупен таз, травма на черния и белия дроб и с кръвоизлив в корема.

„След едномесечна невероятна борба за живот, моят съпруг почина, благодарение на Силвия Зорова. За съжаление, нито мъката, която изпитваме аз и синът ми, нито сълзите ни, ще ни го върнат“, написа още съпругата на починалия мъж.